Tak to w większości przypadków wygląda:D
P.S. nie, nie jestem za PO ani Nową Prawicą, po prostu rozbawiło mnie to zdjęcie
@mare30ks
Ja nie twierdzę, że popieram samego JKM, ale program KNP jest jak najbardziej słuszny i co więcej, nie ma sprawiedliwszego. Chyba, że twierdzisz inaczej, ale dobrze wiem, że nie będziesz w stanie nawet tego uargumentować więc możesz sobie odpuść od razu zanim zdążysz się skompromitować.
Przepraszam, jest jeszcze program partii libertariańskiej, która sama w sobie jest nieco śmiesznym tworem, gdyż Libertarianie powinni działać jako bardziej jako ruch społeczny. Ale nad ich programem na pewno warto się pochylić
Ludzie to albo mają krótką pamięć, albo są po prostu jebanymi debilami głosując ciągle na te same partie.
Chodzi o to że nie miał władzy w rękach i nie jest nią zepsuty
@mare30ks
Szkoda, że ludzie z twoimi wypaczonymi poglądami mogą się pucować tylko w internecie, bo na żywo szybko by skulili ogon albo wrócili do domu z płaczem i podbitym okiem, jesteś ludzkim ścierwem i polecam ci się zabić
PO
Obrazek
PiS
Obrazek
SLD
Obrazek
Rzeczywiście , ci powyżej wypadają o niebo lepiej przy kucach JKMa
@Leworęczny
A ty uważasz na prawdę, że unia będzie trwała wiecznie? Masz mentalność człowieka, który już uwierzył ,że nastały najlepsze z możliwych czasów i tak w nich będziemy trwać. Te pomysły "rodem z XIX" wieku bardzo dobrze się wówczas sprawdziły i doprowadziły do tego, że szerokie masy mogły sobie pozwolić na życie na takim poziomie, o jakim wcześniejsze pokolenia nawet nie myślały. Potem natomiast przyszli zwolennicy "lepszej" wolności, wolności gospodarczej, równości wszelakiej maści - socjaliści. I to oni doprowadzili do powstania najbardziej zbrodniczej ideologii, z której wykształciły się komunizm, faszyzm i nazizm.....
Chcesz powiedzieć że JKM jest nowy w polityce? Gratulację znajomości idola
Czytaj ze zrozumieniem.
program KNP jest jak najbardziej słuszny i co więcej, nie ma sprawiedliwszego