Chyba już zapomniał po co ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Chyba już zapomniał po co ...
Szedl jakos tak jakby wiedzial ze to jego ostatni job. W ciapackim pogotowiu energetycznym na taka misje to pewnie ciagna slomki i ten wyciagnal najkrotsza .... zginal jak jego poprzednik tydzien temu.
Przynajmniej łba nie rozbił bo miał kask
Te komentarze w tle to ja pierdolę...
Nieźle go przydupiło na tym słupie.
Może nie spektakularnie, ale skutecznie.
Może nie spektakularnie, ale skutecznie.
buty miał, ale jak trzymał łapę jedna tam a drugą tu to już było przejście i izolacje w butach huj trafił
Bear Grylls zawsze powtarzał, ważne sa punkty podparcia !
Bear Grylls zawsze powtarzał, ważne sa punkty podparcia !
Maniecky napisał/a:
Szedl jakos tak jakby wiedzial ze to jego ostatni job. W ciapackim pogotowiu energetycznym na taka misje to pewnie ciagna slomki i ten wyciagnal najkrotsza .... zginal jak jego poprzednik tydzien temu.
Tylko się nie spierdol tym angielskim. Dwa miechy na zmywaku w USA? Idź luknij przez window czy car nie zajechał.
Cipczan napisał/a:
Tylko się nie spierdol tym angielskim. Dwa miechy na zmywaku w USA? Idź luknij przez window czy car nie zajechał.
Nawet skoro spędził dwa miechy na zmywaku w USA czy gdzie indziej to coś ze sobą robi i robił.
A Ty tylko szczekasz zza monitora.
Zajebisty elektryk, na motorku, bez narzędzi bez upewnienia się czy linia odłączona….bez drugiego elektryka jako asekurant…. Wszystko co mógł zrobić zle, zrobił zle
camperboy napisał/a:
Zajebisty elektryk, na motorku, bez narzędzi bez upewnienia się czy linia odłączona….bez drugiego elektryka jako asekurant…. Wszystko co mógł zrobić zle, zrobił zle
Bo to film instruktażowy "najczęstsze błędy elektryka"
Szary_Jeleń napisał/a:
Te komentarze w tle to ja pierdolę...
Daj i daj. Banda roszczeniowych dzikusów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów