Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukraince to by już spanikowali i na socjal do Polski wyjechali, chwała Rosji!
Chuj wam w dupie chodzi. Ukrom jeden a pedoruskim dwa albo nawet pięć.
Elektryka prąd nie tyka
... co najwyżej jebie
[ Dodano 2024-11-01, 21:01 ]
Gruba sprawa !
Gruba sprawa, to pruszków, katowice i warszawa!
Ukraince to by już spanikowali i na socjal do Polski wyjechali, chwała Rosji!
Ruskie kurwy ponoszą kolejne straty i to jest dobra wiadomość, Szkoda że tam nie spłonęli, ale co się odwlecze, to nie uciecze. Jebać putinowskie ścierwa!
Ubranie trudnopalne, rękawice grube gumowe dielektryczne, hełm i przyłbica, czyli prawidłowo. Jeśli jeszcze robił to na pełnym wdechu, to nic poważnego mu się nie powinno stać. Jeśli by to robił tak, jak pewien elektryk na rozdzielni 6kV ubrany w golf z tworzywa sztucznego, ubranie drelichowe w dodatku niezapięte i niestety po 2 tygodniach zmarł. Poparzone płuca, golf wtopił mu się w skórę, ręce i twarz spalone. Z łukiem nie ma żartów.
Jakieś namiary na wpomnianego pana Prąda z 6kv?
Dobry materiał. Dobrze że zwiali, (...).
nie, wcale nie dobrze, ale plus za straty materialne.
potwierdzam. w grudniu mam znowu szkolenie na 20kV. z pradem nie ma zartow.
czasem są, jak na 15kV poszła nam kiedyś zwora do pe to wypierdoliło drzwi od szafy xD
Dobre dobre nie widziałem jeszcze