Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
🔥 Elektryka prąd nie tyka - teraz popularne
Andrzej, to jebnie...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
BlackSadolRazor Wczoraj 20:26 2
Zgłoś
0to Wczoraj 20:35
Gruba sprawa !
Zgłoś
Kutaw Wczoraj 20:50 1
Ukraince to by już spanikowali i na socjal do Polski wyjechali, chwała Rosji!
Zgłoś
Payan Wczoraj 20:54
Stare nagranie, ale wciąż zajebiste w odbiorze.
Zgłoś
cocktajl Wczoraj 20:58
Kutaw napisał/a:

Chuj wam w dupie chodzi. Ukrom jeden a pedoruskim dwa albo nawet pięć.
Zgłoś
gdfgdf Wczoraj 20:58
Velture napisał/a:

Elektryka prąd nie tyka

... co najwyżej jebie

[ Dodano 2024-11-01, 21:01 ]
0to napisał/a:

Gruba sprawa !

Gruba sprawa, to pruszków, katowice i warszawa!
Zgłoś
Geraldinio Wczoraj 21:27 5
Kutaw napisał/a:

Ruskie kurwy ponoszą kolejne straty i to jest dobra wiadomość, Szkoda że tam nie spłonęli, ale co się odwlecze, to nie uciecze. Jebać putinowskie ścierwa!

Nie oszukujmy się, mamy III WW.
Zgłoś
Kaddafi Wczoraj 22:33
Tak to potem wygląda z bliska jak się rozejdzie po pobliskich celkach.
Zgłoś
Kozłastopa Wczoraj 22:58
Dobry materiał. Dobrze że zwiali, bo i tak jest na co popatrzeć, mimo że trup się nie ścieli.
Zgłoś
adny123 48 minut temu
Juzwa napisał/a:

Ubranie trudnopalne, rękawice grube gumowe dielektryczne, hełm i przyłbica, czyli prawidłowo. Jeśli jeszcze robił to na pełnym wdechu, to nic poważnego mu się nie powinno stać. Jeśli by to robił tak, jak pewien elektryk na rozdzielni 6kV ubrany w golf z tworzywa sztucznego, ubranie drelichowe w dodatku niezapięte i niestety po 2 tygodniach zmarł. Poparzone płuca, golf wtopił mu się w skórę, ręce i twarz spalone. Z łukiem nie ma żartów.

Jakieś namiary na wpomnianego pana Prąda z 6kv?
Zgłoś
Geraldinio 48 minut temu
Kozłastopa napisał/a:

Dobry materiał. Dobrze że zwiali, (...).

nie, wcale nie dobrze, ale plus za straty materialne.

Nie oszukujmy się, mamy III WW.
Zgłoś
itemeczek 37 minut temu
Riikko napisał/a:

potwierdzam. w grudniu mam znowu szkolenie na 20kV. z pradem nie ma zartow.

czasem są, jak na 15kV poszła nam kiedyś zwora do pe to wypierdoliło drzwi od szafy xD
Zgłoś
Andrzejas 34 minuty temu
Velture napisał/a:

Andrzej, to jebnie...

Wykrakałeś, Liseł. Następnym razem wal na PW.

Quae nocent, docent
Zgłoś
Rumburak3000 5 minut temu
Nie lubię prądu. Podchodzę do niego jak do gówna.Jak wymieniam gniazdko w domu to przygotowanie jak do operacji tętniaka. Bezpieczniki wyłączone ale dalej wiem kurwa że tam był prądu i jestem cykor. Ale może dobrze bo jeszcze mi się nic nie stało 👍
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów