📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
W chuj kasy to kosztuje sprzęt, a same skoki to już wcale. Znajdujesz miejsce i dawaj. W sumie nawet sprzęt nie takie "w chuj". Zapłacisz raz, a dobrze z firmy BASE i latać nie przestajesz
Ktoś wie co to za miejsce? Na samym sadolu z 2-3 razy już stąd skakali tyle, że 1 raz w zimę.
Telefon na górze zostawił, i taki kawał z buta.
Zajebista jakość.
A ja czekałem na coś co się wyłoni z tej mgły/chmur (wystający fragment skały na przykład)
@Gallanomen ale jest tylko taki problem że żeby skakać na basie trzeba wykonać ok 100-200 normalnych skoków a to już trochę kasy jest chociaż to też przyjemność ale u nas czasami jest problem z tym żeby skoki zorganizować bo nie ma dużej liczby lotnisk na których regularnie skaczą czasami raz w tygodniu ;( Także jednak czasu i hajsu trzeba bo jak chcesz mieć swój sprzęt to wyjdzie ci pewnie z 20-30tys. ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów