📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawdopodobnie auto ma szyby pancerne. Poszczególne warstwy odpadają co widać na bocznej szybie. Dlatego strzela przez przednią, ale nie jestem ekspertem.
bercisko, po prostu boczne szyby byly przyciemniane i się trzymają razem dzięki folii
Halman napisał/a:
,
Czyli co? boczne szyby pancerne ale przednia już nie?
Nie wiem. Po prostu jeśli boczne szyby zostały rozwalone to to po kiego strzela przez przednią? Chyba, że boczne są wciąż całę i próbuje z każdej strony, albo jak pisał Fooli boczne mogły mieć przyciemnianą folię.
"...i bezboleśnie" nie jestem ekspertem ale mysle, ze jednak moglo troszke zabolec.
bercisko napisał/a:
Prawdopodobnie auto ma szyby pancerne. Poszczególne warstwy odpadają co widać na bocznej szybie. Dlatego strzela przez przednią, ale nie jestem ekspertem.
Strzela przez przednią bo zorientował się że jak debile ustawili się z partnerem na jednej linii ognia i za chwile między sobą się pozabijają... Schodzi z linii i znajduje dogodne miejsce przez przednia. Szyby nie były opancerzone...
Ogień krzyżowy i jednemu chyba coś spadło. Nie czasem magazynek mu wypadł z broni?
Profesjonaliści IksDe
Profesjonaliści IksDe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów