Punkt poświęcony ewentualnym przyjezdnym. Ponieważ Legnica wytworzyła specyficzny mikroklimat należy przytoczyć kilka zasad którymi kierują się dumni legniczanie w życiu codziennym:
i tak po pierwsze jebać Lubin. Jak mawiają starsi jebanie Lubina jest mile widziane w każdej formie. Jeśli odwiedzasz Legnicę pamiętaj aby wziąć ze sobą mazaka i na ścianie dworca maznąć na szybko i niby na tajniaka hasełko typu: „MIEDZIANKA forewer”, „miedzianka róles” ewentualnie uniwersalnie pasujące do każdej sytuacji „jebać Lubin”.Do powodów, dla których należy jebać Lubin, legniczanie zaliczają:
bo tak
dlatego, że ponieważ
bo to wieś[1]
hahaha ja na tej budowie robie. Od chuja tam cyganów, a tego gruzojada to pamiętam jak chciał taczke pożyczyć, tfu zajebać
To jak dojedziecie z robotą pod numer ok 100 to uważajcie tam mają gniazdo
Próbowałem go tutaj znaleźć, ale chyba to nie ten klan ;____;
Co do cyganerii na Dolnym Śląsku, to we Wrocławiu pamiętam jak chodziłem do gimbazjum, które było rejonówką dla Brochowa to pierwszy raz zobaczyłem jak się biją cyganki. Kurwa ludzie, to był widok! Jedna drugiej nawet szpilką w mordę zajebała Był to pierwszy raz gdy zobaczyłem bijące się dziewczyny/kobiety na żywo (i jak na razie ostatni... )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów