Przekaz leci!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Przecież to gruz jakiś.
Dobry, prawilny chłopaczyna. Gdy dostanie mikrofon rapuje niczym prawdziwy nigga.
Ha ha ha ja znam tego brudasa Jest to legnicka cygańska spierdolina która była bohaterem mojej opowieści o cyganach w lombardzie, co ciekawe ma oczywiście liczne rodzeństwo i każdy z rodzeństwa nawzajem podpierdalają sobie fanty i przynoszą rzeczy do lombardu
Cały czas łazi z ta słuchawką w uchu lub jak dorwie jeszcze działającego soniacza k750 leci muzyka gangsta na full JP 100% non stop
Pytacie kto to? o proszę nazwa na użytkownika na FB
wojtek(kropka)podgorski(kropka)92
Cały czas łazi z ta słuchawką w uchu lub jak dorwie jeszcze działającego soniacza k750 leci muzyka gangsta na full JP 100% non stop
Pytacie kto to? o proszę nazwa na użytkownika na FB
wojtek(kropka)podgorski(kropka)92
Cytat:
Zawsze wytrzymywałem, tłumaczyłem sobie na różne sposoby, dusiłem to w sobie... w końcu jaki by klient nie był kulturę trzeba zachować...
Po wielu otrzymanych "kurwach" (bo nie dałem im "szluga") od nastoletnich (gangsta) przedstawicieli rasy romskiej powiedziałem że są "jebanymi cyganami i żeby wypierdalali"
Zaczęli coś gadać o rasizmie, o kolorze mojego białego dupska, o ciąganiu mojej brody...
Nie chcieli się bić
W Legnicy macie przejebane z cyganami z wylęgarnią na zakaczawiu. Mieszkam niedaleko, kiedyś tam pracowałem. W Głogowie zresztą nie lepiej, całe osiedla są tego gówna.
chłopak wygadany .... pewnie urodzony w sosnowcu a jego starzy to Tiger i Zwichnięte oko Kobry
kobietynierobiąkupy napisał/a:
W Legnicy macie przejebane z cyganami z wylęgarnią na zakaczawiu. Mieszkam niedaleko, kiedyś tam pracowałem. W Głogowie zresztą nie lepiej, całe osiedla są tego gówna.
Cały Dolny Śląsk jest zarobaczony cyganami
Nie wiedziałem, że Hawking dorabia jako polski lektor...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
trohe za czarniay ten gosciu z tabora sie urwał?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów