Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dualizm, franciszkanizm, komizm
jebany żywot chomika wyjebanego z kołowrotka
szarpnąć wózkiem jak za komuny potrafiła. Ale żeby go podnieść nad starym dziadem to juz nie umiała, typowa baba co wiecej zarabia niz facet w emeryturze
To nie zawsze takie proste, bo te taśmy transportowe często przytrzymują magnetycznie kółka wózka żeby sam nie zjeżdżał podczas przejazdu, Tu coś poszło nie tak i wózek dziadka się nie odkleił, a babka nic nie mogła zrobić, bo jej kółka były uczepione podłoża.
To nie zawsze takie proste, bo te taśmy transportowe często przytrzymują magnetycznie kółka wózka żeby sam nie zjeżdżał podczas przejazdu, Tu coś poszło nie tak i wózek dziadka się nie odkleił, a babka nic nie mogła zrobić, bo jej kółka były uczepione podłoża.
Magnetyczne XD Ziomuś przejdź się do sklepu i zobacz jak to działa, te kółka są jakby ponacinane wzdłuż i mają podpórki, na tych "taśmach" po prostu wskakują w rowki i stają na nóżkach, dlatego wózek stoi w miejscu.
Że się stary pryk nie mógł podnieść, miał na to z 8 sekund
Niekoniecznie mógł, być może jego kurtka została chwycona przez mechanizm...
mistrzostwo świata to ta dziewczyna za babcią, która zamiast pomóc, to biegła w góre....
Biegła wlaczyc przycisk alarmowy na górze młotku
Magnetyczne XD Ziomuś przejdź się do sklepu i zobacz jak to działa, te kółka są jakby ponacinane wzdłuż i mają podpórki, na tych "taśmach" po prostu wskakują w rowki i stają na nóżkach, dlatego wózek stoi w miejscu.
o, właśnie, coś dzwoniło, ale nigdy się nie przyglądałem. Jak mnie z kwarantanny wypuszczą to sie przejde xd
Koniec końców sens ten sam - wózek się blokuje i babcia nie przepchnie ;d
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów