📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kurwa tam był naprawdę potencjał na harda. Koło tucznika w czerwonym stoi butla z gazem
A najlepsze, że ci wszyscy ludzie wybierają innym potem rząd i prezydenta.
bercisko napisał/a:
Kurwa tam był naprawdę potencjał na harda. Koło tucznika w czerwonym stoi butla z gazem
Chyba pierdolnęło bo się filmik urwał
Że też nie jebło??!?! Jaka szkoda. Koleś jaki stary taki głupi. Mógł zlecić zapalenie polan temu psu. Na pewno wypadłoby to lepiej
Klasyczna akcja osoby z postępującym alzheimerem a ci łacha drą że głupi albo że z matką mieszka. Znaczy no, sam się uśmiałem, ale nie przeszło mi przez myśl obrażać go w komentarzach. Ale oczywix grono szanownych sadolków posikało się będąc pewnym, że typ nigdy w życiu kanistra nie trzymał i wy oczywiście zrobilibyście to lepiej podczas gdy większość z was ledwo potrafi zawiązać sobie sznurowadła
Przypominacie mi trochę te tępe pizdy oglądające trudne sprawy i resztę tego głupiego gówna po to by wmawiać sobie samym, że jesteście niesamowicie inteligentni względem tych których oglądacie
Przypominacie mi trochę te tępe pizdy oglądające trudne sprawy i resztę tego głupiego gówna po to by wmawiać sobie samym, że jesteście niesamowicie inteligentni względem tych których oglądacie
Widać, że to nie pierwszy raz, skoro baba siedzi owinięta w koce przeciwpożarowe.
achimos1985 napisał/a:
Ja pierdole co taki ma w głowie? Bo kurwa mózgu tam nie ma na 100%
14 emeryture
achimos1985 napisał/a:
Ja pierdole co taki ma w głowie? Bo kurwa mózgu tam nie ma na 100%
Ktoś musi dawać nam tę rozrywkę, co nie?
Robi sobie spontaniczne pożary i gasi a Wy co? Nadal przed monitorami?
Zabawa w strażaka w sumie każdy sposób na nudę jest dobry ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów