Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie jeszcze mieszka z mamą. Bo jak wytłumaczyć fakt że dożył tylu lat.?
Zastanawiałem się, dlaczego tam tyle betonu. Tylko żelbet przetrwa igraszki z ogniem tego pana.
vivusanima napisał/a:
Pewnie jeszcze mieszka z mamą. Bo jak wytłumaczyć fakt że dożył tylu lat.?
Duża część użytkowników tego portalu mieszka z mamą. Czeka nas wiele lat z imbecylami.
To jest rosyjski oligarcha, którego nie ma jak zapłacić służbie i musi sam się obsłużyć.
Piesek stojący obok idioty z kanistrem dawał mglistą nadzieję, że będzie to "Prawdziwy Hot Dog v3"

Takiemu debilowi to tylko pizgnąć z deski, oponę na łeb i przysmażać na wolnym ogniu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie