...szwabską ulicę swoim drogocennym moczem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Heil Somalia!
Rodowity aryjczyk. Tak sobie myślę czasami, że to kara dla szwabków za rozjebanie Polski podczas wojny - karma po wielu latach ale wraca.
az milo popatrzec jak doktor inzynier rehabilitowany pracuje, klasa sama w sobie
Jak najwięcej im takich życzę z całego serduszka
biedaczek pewnie kiedys tez marzł na grranicy w lesie
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Ile razy widziałem polaków oddających mocz, pijanych i wykrzykujących obraźliwe treści. Tak się składa że w centrum Hamburga to nie nowość, a po 22 często słychać "niech żyje wolność , wolność i swoboda" Zachowania rasistowskie i te obraźliwe komentarze pod tym filmikiem dowodzą tylko temu jak ten naród jest zaściankow, ale dotacje z unii to dajcie passat swoje pali xD
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
brakło Polaka, który by jebnął w pysk i zapytał "was du machen skurwysynu"
Haha, klasyk
ra0mir napisał/a:
Makrela go zaprosiła to przyjechał, czego nie rozumiecie?
Tego ze go Makrela zaprosila
dlwar napisał/a:
Ile razy widziałem polaków oddających mocz, pijanych i wykrzykujących obraźliwe treści. Tak się składa że w centrum Hamburga to nie nowość, a po 22 często słychać "niech żyje wolność , wolność i swoboda" Zachowania rasistowskie i te obraźliwe komentarze pod tym filmikiem dowodzą tylko temu jak ten naród jest zaściankow, ale dotacje z unii to dajcie passat swoje pali xD
Gowno widziales cwelu. Tyle razy widziales i nie nagrales? Bogactwo takich materialow o czarnych i ich deficit o Polakach daje mi do zrozumienia ze jestes falszywa parowa i sygalizatorem lewackich cnot.
Edyt: Rzucielem okiem na ostatnie posty tego ^cwela^. Co drugi post to napierdala na "polaczkow"...zakompleksiony insekt na emigracji w Niemczech...ha tfu
On w swoim kraju jest emigrantem. U szwabów jest imigrantem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów