📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Uwielbiam oglądać wypadki [tutaj brak] z udziałem wind. Niby powolne i nudne, ale jakie siły działają, to głowa mała. Widać choćby po tej desce. Albo pamiętam tego małego hindusa, co wpadł w tę szczelinę od szybu i jak zatrzęsła się winda, gdy mieliła mu głowę. Ogólnie windy super sprawa, od dzieciństwa mam koszmary na ich temat xd
TwistedPsycho napisał/a:
pamiętam tego małego hindusa, co wpadł w tę szczelinę od szybu i jak zatrzęsła się winda, gdy mieliła mu głowę.
pozwolę przypomnieć bo to faktycznie zacne i mocne nagranie; sadistic.pl/winda-do-nieba-vt529773.htm
Halman napisał/a:
pozwolę przypomnieć bo to faktycznie zacne i mocne nagranie;
Tego nie widziałem, dobre!
Jeszcze kiedyś był taki filmik gdy ludzie wysiadali z windy i jednego w połowie wciągnęło, ale na tamtym był cywilizowany kraj
TwistedPsycho napisał/a:
Gdzie to mielenie?Po prostu go zginiotło,żadnych flaków ani mielenia głowy nie widać :/
To jak w jakimś postapolaliptycznym filmie.
Winda w stylu industrialnym
Dobrze widać strukturę ścian.
Pustaki, pustaki, pustaki. O, trochę zaprawy też jest , ale tak z umiarem
Pustaki, pustaki, pustaki. O, trochę zaprawy też jest , ale tak z umiarem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów