Jedno z najlepszych zagrań. Bardziej emocjonujące i widowiskowe niż gra koliberków Smudy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest sport, a nie jakaś pedopiłka! Leci piwo!
Zajebiscie to zrobil, a im wieksze cycki ma zawodnik tym lepiej rozgrywa
Curling jest zajebisty, na pewno ciekawszy niż nudna kopanka zwana piłką nożną.
BongMan napisał/a:
Emocjonujący curling
BongMan napisał/a:
Jedno z najlepszych zagrań. Bardziej emocjonujące i widowiskowe niż gra koliberków Smudy.
P@N K@C napisał/a:
To jest sport, a nie jakaś pedopiłka!
Gurgul99 napisał/a:
Curling jest zajebisty, na pewno ciekawszy niż nudna kopanka zwana piłką nożną.
Wolne żarty
po chuju ciekawe i emocjonujące, jeszcze to śmieszne tarcie lodu przez pomocników, kabaret normalnie
Uwielbiam to nasi przegrali na mistrzostwach i od razu się pojawia masa wielbicieli curlingu, rzutu lotkami, cięcia drewna na czas czy innych pierdół które nie umywają się do piłki nożnej. Ludzie nie bądźcie śmieszni.
Uwielbiam to nasi przegrali na mistrzostwach i od razu się pojawia masa wielbicieli curlingu, rzutu lotkami, cięcia drewna na czas czy innych pierdół które nie umywają się do piłki nożnej. Ludzie nie bądźcie śmieszni.
I kij Wam w dupę - lubię Curling
Ja tego curlingu jakoś nie kumam. Chcą przyśpieszyć czajnik trą, chcą żeby zwolnił czajnik trą. To tarcie to chyba dla ściemy bardziej.
lol nasza reprezentacja jest na 30 miejscu (na 46 drużyn) w World Curling Rankings to chyba wyżej niż w w piłkę nożną a nasze kobiety na 24
(źródło: en.wikipedia.org/wiki/World_Curling_Rankings)
(źródło: en.wikipedia.org/wiki/World_Curling_Rankings)
mathew napisał/a:
Nie w tym rzecz. Tu chodzi o przypierdalanie się na siłę do piłki nożnej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów