Daltonista po raz pierwszy widzi kolory.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
podobnie reagowałem jak pierwszy raz wrzuciłem kwasa
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
I to jest kurwa wynalazek a nie jakieś automaty do mycia włosów...
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
dokładnie takie same widziałem na straganie w odpust
skrimek napisał/a:
takiej euforii nie da ci żaden drag
żyj dalej w błogiej nieświadomości
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
I tyle szczęścia za jedyne 400 dolarów
@Eldryzif
Z tego co się orientuję, jedna z odmian daltonizmu powoduje, że nie widzi się kolorów.
Z tego co się orientuję, jedna z odmian daltonizmu powoduje, że nie widzi się kolorów.
@upup jest kilka stopni upośledzenia daltonizmem, ten najbardziej hardkorowy objawia się tym, że wszystko jest w odcieniach szarości :p
ciekawe czy wie jak nazywają się dany kolor - to w sumie uczenie się od nowa
niesamowite
niesamowite
Koleś pierwszy raz widzi kolory, a gnoje kładą mu patyki na głowie, drą japy i pierdolą głupoty. Po chuj mu te dzieci?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów