📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prawda, sam siedzialem z babcia przed telewizorem za mlodu i chuj wie po co to robilem, przyznaje, po tym placebo smakowalo lepiej. ale na chuj od wczesnego dziecinstwa robic siano dzieciom z mozgu?
To tylko na Wschodzie ludzie tacy głupi. Jakoś w UK, czy Francji tego nie ma. I dłużej żyją niż my czy Rosjanie. No, taka głupota jeszcze w USA, ale to kraj skrajności. Z jednej strony najwięcej wynalazków, bo inwestuje się w naukę od poziomu doktora, a z drugiej cała reszta to ciemna masa. Jak w Polsce. Tam są "ewangeliści" co trzepią kasę na naiwniakach. U nas są księża i do tego takie Nowaki. Widać, bogatsi jesteśmy, skoro stać nas na utrzymywanie tylu czarodziejów...
@kokinosz
Najlepsze jest jak te łby zaczynają pierdolić "to nasza kultura, nasza wiara" często nawet nie wiedząc, że Mieszko zwyczajnie się obsrał przed Niemcem i sie przyhajtał z Czeszką w ten cały katumanizm zwyczajnie ze strachu, jak ostatnia pizda
Najlepsze jest jak te łby zaczynają pierdolić "to nasza kultura, nasza wiara" często nawet nie wiedząc, że Mieszko zwyczajnie się obsrał przed Niemcem i sie przyhajtał z Czeszką w ten cały katumanizm zwyczajnie ze strachu, jak ostatnia pizda
Coś wam powiem. Jeżeli wasi rodzice mają po 50+ lat , albo dziadkowie , to możecie być w 80% pewni że parenaścię lat temu siedzieli przed telewizorem i przyjmowali przekazy energetyczne.. Gadałem z matką i mówiła mi że gro osób wierzyło w te pierdoły , nawet osoby po których bym się nie spodziewał typu mój wielki wykształcony ę ą dziadek , który płacił bodajże 50zł za butelkę wody z naklejką z ryjem pana Nowaka. Ci bardziej ekonomiczni którym było żal 50zł napełniali energią butelki przed telewizorem. Popytajcie ojców to może któryś wam opowie jak był przez matkę smarowany tą wodą podczas choroby , tylko wstyd mu się przyznać
@androgenius - dokładnie. Wystarczy teraz spojrzeć na naszą kulturę. Wszystkie radosne święta i obchody mają swoje źródło w pogaństwie. Przecież przesilenie zimowe, wiosenne, zostały tylko zaadoptowane. Wszelkie obyczaje na Wielkanoc, podczas ślubów (rzucanie ryżem, pieniędzmi), wszystkie radosne święta (Świętojanki), to przecież pogaństwo. Pogaństwo było radosne, piękne. Jak w Szwecji. Tam większość świąt i radosnych obchodów to z pogaństwa. Chrześcijaństwo przyniosło tylko umartwianie się, zamiast cieszyć się życiem.
@kokinosz - Ameryki bracie nie odkryłeś, ale trochę mijasz się z logiką twierdząc, że chrześcijaństwo przyniosło tylko umartwianie się, jednocześnie przytaczając zaadaptowane radosne obrzędy. Jest to po prostu wiara oparta na innych założeniach, zakładająca nieco odmienny stosunek do pewnych rzeczy (np. śmierci)
Tym samym Boże Narodzenie ma swoje źródła w astronomii i w lwiej części różnych religii (czy to współczesnych, czy to wymarłych), ów dzień jest na swój sposób świętowany
Swoją drogą sadistic byłby znakomitym źródłem opałowym, jeśliby zwyczaj palenia ludzi na stosie nie wyszedł z użycia ^^
Tym samym Boże Narodzenie ma swoje źródła w astronomii i w lwiej części różnych religii (czy to współczesnych, czy to wymarłych), ów dzień jest na swój sposób świętowany
Swoją drogą sadistic byłby znakomitym źródłem opałowym, jeśliby zwyczaj palenia ludzi na stosie nie wyszedł z użycia ^^
01:04 Koleś sam kręci bekę z tego co odpierdala
przepon napisał/a:
Jest to po prostu wiara oparta na innych założeniach, zakładająca nieco odmienny stosunek do pewnych rzeczy (np. śmierci)
Święta racja, obrzędy i filozofia pogańska wzięły się z wnikliwej obserwacji naturalnych cykli przyrody a chrześcijańskie z dupy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów