Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Weź, ja p🤬lę, do dziś pamiętam jak moja babcia kiedyś przed telewizorem 'energetyzwała wodę'..
"Odrzucamy jakbyśmy coś strzepywali. I klaszczemy"
"Odrzucamy jakbyśmy coś strzepywali. I klaszczemy"

mistrzu nadal działa i ma się dobrze . głupota naszego narodu jest bezdenna . nowak.pl/
- "A teraz przed państwem pan Zbyszek Nowak"
- "Siema c🤬je"
Szału ni ma. Jutro miliony imbecyli zgodnie podreptają wykonać jajkom prysznic z energetycznej kranówy, to dopiero jest miazga.
- "Siema c🤬je"

Szału ni ma. Jutro miliony imbecyli zgodnie podreptają wykonać jajkom prysznic z energetycznej kranówy, to dopiero jest miazga.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie