Krótka animacja osadzona w realiach minecraft'a.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobra animacja takie mi się podobają
Jak się ma kisiel zamiast mózgu i ocenia się wyłącznie przez pryzmat grafiki to tak.
Miesny jeż?
thewhitestar napisał/a:
Jak się ma kisiel zamiast mózgu i ocenia się wyłącznie przez pryzmat grafiki to tak.
Myślę że ocenił tą grę poprzez pryzmat średniego wieku graczy minecrafta (i nie jest to nawet wiek gimnazjalny )
Te gameplaye z minecrafta na youtubie nagrywane telefonem przez ludzi na poziomie klocucha12
Za czasów mojego dzieciństwa brało się 2 koleżanki i szło się bawić w dom na podwórku, teraz się zbiera drzewo i trochę ziemi i dom się składa na kompie. Co się stało z dziećmi, kurwa?
Minecraft to całkiem dobra gra,
tylko gracze kurwy.
Józef rockface123
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
tylko gracze kurwy.
Józef rockface123
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów