📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rasputin to kozak nad kozaki. Posuwał rosyjską carycę pod nosem cara i bardzo lubił władzę, co przysporzyło mu wrogów, którzy postanowili go zabić. Podali mu zatrute cyjankiem wino i ciasto - nawet nie zauważył. Postanowili go więc zastrzelić, dostał kilka kulek, a jak padł, to jakiś tam rosyjski książę pierdyknął go kilka razy pałą przez łeb, co spowodowało pęknięcie czaszki. Na koniec, myśląc że już nie żyje, związali go i wrzucili do wody. Jedną rękę zdołał uwolnić. Przyczyną śmierci było utonięcie.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Nawet Rysiu peja się załapał od 2:08
Kurwa! Za każdym razem oni mają rozpierdalające podkłady muzyczne. Nawet gdy koniec utworu, twój łeb się buja w rytm muzyki
Ależ to sadystyczne
Pamiętaj by wrzućić nostalgic critic'a gdy już go odnajdziesz w "głębinach" jutuba.
Albo zacznij od czegoś łatwiejszego, miecia sadysty na przykład
Pamiętaj by wrzućić nostalgic critic'a gdy już go odnajdziesz w "głębinach" jutuba.
Antalor napisał/a:
Nostalgia Critic nie przejdzie na sadisticu bo gimbusy nie skumają jego żartów albo nazwą go podróbą niekrytego kretynaAleż to sadystyczne
Ten Stali trochę jak Mario wygląda
Wy też spróbowaliście tego tańca po obejrzeniu :?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów