Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej ktoś wpadł na ciekawy pomysł i stworzył film, a Ty tylko pierdolisz głupoty i liczysz na darmowe piwa.
Goń się
@up to gówno jest lepsze niż cały Ty razem sklejony do kupy, więc milcz.
Przynajmniej ktoś wpadł na ciekawy pomysł i stworzył film, a Ty tylko pierdolisz głupoty i liczysz na darmowe piwa.
Goń się
Uuuu grozą powiało na sadolu.
Film chujowy jak nieszczęście, nie wiem po co coś takiego wrzucać na ten portal.
@up to gówno jest lepsze niż cały Ty razem sklejony do kupy, więc milcz.
Goń się
W ciągu nawet nie trzech lat zebrałem niecałe 1,2k piw a ty mi tu będziesz pierdolił, że licze na darmowe piwa, no co za kurwa debil.
Masz się czym chwalić no nic tylko zazdrościć tych piw 1.2k w 3 lata(1 piwo dziennie), pewnie siedzisz na sadisticu po 12h żeby dorównać Bongmanowi w ilości piweczek.
Zbieraj piwa i wymieniaj na nagrody jak na BP(o ile wiesz co to jest, bo możliwe że świata po za tą stroną nie widzisz), może sadistic przyzna tobie rangę czołowego wirtualnego piwosza, potem będziesz się mógł kolegą pochwalić. Ups przecież teraz pokolenie gimbusów nie ma już kolegów tylko znajomych na FB.
Ogólnie GJ !!!
@PosameYaya
Masz się czym chwalić no nic tylko zazdrościć tych piw 1.2k w 3 lata(1 piwo dziennie), pewnie siedzisz na sadisticu po 12h żeby dorównać Bongmanowi w ilości piweczek.
Zbieraj piwa i wymieniaj na nagrody jak na BP(o ile wiesz co to jest, bo możliwe że świata po za tą stroną nie widzisz), może sadistic przyzna tobie rangę czołowego wirtualnego piwosza, potem będziesz się mógł kolegą pochwalić. Ups przecież teraz pokolenie gimbusów nie ma już kolegów tylko znajomych na FB.
Ogólnie GJ !!!
I w dalszym ciągu debilu nie zrozumiałeś co autor miał na myśli. Kazałbym ci wypierdalać, ale moje konto takie czyste, niczym aryjska rasa bez warnów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów