Klasyka filmu, klasyka walki - po prostu Al Bundy. No jedna z najlepszych scen całego serialu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pierdole zasady, wychowałem się na bundym, oglądałem go w podstawówce przed szkołą(powtórki o 7:30) On był, jest, będzie zajebisty!!!
tak, to Hightower
co do serialu, mimika Eda tworzyła ten serial - dla mnie najlepszy w historii seriali ;]
tak, to Hightower
co do serialu, mimika Eda tworzyła ten serial - dla mnie najlepszy w historii seriali ;]
Jak mogłeś tak barbarzyńsko skrócić filmik, i wyciąć z niego najlepszy tekst Al'a... "Let's rock" wypowiedziane z jego powalająca miną kładzie na łopatki:P
Serial, jak i bohater legenda;]
Serial, jak i bohater legenda;]
Zdjęcia teściowych -the best ;D
z bundych fajny byl odcinek z kapela anthrax. zjedli cos z lodowki bundych i rozdupczyli chalupe:)
i pomyśleć, że oglądalem to "live" na polsacie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów