całkiem ciekawie to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
witex811 napisał/a:
Kurwa Gemmi przestań pierdolić głupoty bo tylko dlatego, że nie chciało mi się screena robić nie wyszedłeś na całkowitego idiote. Chociaż w moich oczach wyzedłeś Także trochę pokory szczylu bo rzygać mi się chce jak widzę takich cwaniaczków perfidnych ERUPCJA WULKANU NA SŁOŃCU taki był kurwa tytuł i to przez dobre 5 godzin.
@gucios
Żeś też dojebał. Erupcja jako wyrzucenie masy koronalnej słońca jest jak najbardziej poprawne Ale mam dobrą wiadomość. Możesz przybić sobie piątkę z Gemmi
P.S. Jeszcze ten pajac dostał najwięcej piw. Brawo lemingi
Temat został utworzony o 18:37, mój komentarz dodałem o 19:45, a Ty twierdzisz, że dobre 5 godzin? Nie wiem jak mnie uczą na Politechnice, ale to chyba jest niemożliwe wmawiaj mi dalej coś czego nie zrobiłem, żeby usprawiedliwić swoją głupotę. Wujek Google Ci pomógł napisałeś coś mądrego, ale swojego debilizmu nie ukryjesz nigdy. Szkoda mi już marnować czasu na przekomarzania, więc daj już sobie spokój.
Jak byłem w gimbazie to mnie uczyli, że to protuberancje są..
I tak samo się to nazywało w mądrych książkach z prenumeraty Reader's Digest
zatem browar- debiut dla Panasiux2!!
kurwa, jednak nie debiut..
I tak samo się to nazywało w mądrych książkach z prenumeraty Reader's Digest
zatem browar- debiut dla Panasiux2!!
kurwa, jednak nie debiut..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów