całkiem ciekawie to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Erupcja wulkanu na słońcu powiadasz? Ja pierdole czego oni uczą w tych gimnazjach teraz
witex811 napisał/a:
Erupcja wulkanu na słońcu powiadasz? Ja pierdole czego oni uczą w tych gimnazjach teraz
Gdzie jest napisane, ze wulkanu? Jeśli myślisz, że na Słońcu nie występują erupcje (plazmy bodajże) to może Ty powinieneś wrócić do gimnazjum...
@Gemmil
Patrzcie cwaniaczka, nie dość, że nieuk to jeszcze zmieni tytuł i nawet się nie przyzna Dojrzały z Ciebie facet nie ma co
Patrzcie cwaniaczka, nie dość, że nieuk to jeszcze zmieni tytuł i nawet się nie przyzna Dojrzały z Ciebie facet nie ma co
Nic nie zmieniłem, a na pewno nie napisałem, że w filmiku jest erupcja wulkanu... W swoim małym móżdżku musiałeś sobie to wyimaginować. Wkurzają mnie takie osobniki, co myślą, że są najmądrzejsi na świecie, mają urojenia i nawrzucają w internecie komu się da, aby pokazać jakim się jest fajnym.
@Gemmil ale ty na prawdę zmieniłeś tytuł i myślałeś że się nikt nie pokapuje... Potwierdzam
Ciekawi mnie prędkość rozchodzenia tej "łuny" w czasie wybuchu i jak ta erupcja wyglądałaby w porównaniu z rozmiarami ziemi.
Wydaje mi się, że taka erupcja jest właśnie wielkości 5 obwodów ziemi, a prędkość rozchodzenia się łuny bliska prędkości światła. Czy się mylę?
Wydaje mi się, że taka erupcja jest właśnie wielkości 5 obwodów ziemi, a prędkość rozchodzenia się łuny bliska prędkości światła. Czy się mylę?
Razer napisał/a:
@Gemmil ale ty na prawdę zmieniłeś tytuł i myślałeś że się nikt nie pokapuje... Potwierdzam
Zmienione po niecałej minucie z "Ciekawa erupcja na Słońcu" na "Erupcja na Słońcu", tylko dlatego, żeby nie powtarzało się słowo w tytule i opisie, to rzeczywiście wszystko zmienia w kontekście...
michji nie mylisz się w przeciętnej protuberancji ( bo to oglądamy na filmiku ) zmieściła by się cała Ziemia i jeszcze byłoby sporo miejsca do krawędzi
Jak już to się nazywa ROZBŁYSK, a nie erupcja @Gemmil i @witex811, oba wracać do gimbazy.
Kurwa Gemmi przestań pierdolić głupoty bo tylko dlatego, że nie chciało mi się screena robić nie wyszedłeś na całkowitego idiote. Chociaż w moich oczach wyzedłeś Także trochę pokory szczylu bo rzygać mi się chce jak widzę takich cwaniaczków perfidnych ERUPCJA WULKANU NA SŁOŃCU taki był kurwa tytuł i to przez dobre 5 godzin.
@gucios
Żeś też dojebał. Erupcja jako wyrzucenie masy koronalnej słońca jest jak najbardziej poprawne Ale mam dobrą wiadomość. Możesz przybić sobie piątkę z Gemmi
P.S. Jeszcze ten pajac dostał najwięcej piw. Brawo lemingi
@gucios
Żeś też dojebał. Erupcja jako wyrzucenie masy koronalnej słońca jest jak najbardziej poprawne Ale mam dobrą wiadomość. Możesz przybić sobie piątkę z Gemmi
P.S. Jeszcze ten pajac dostał najwięcej piw. Brawo lemingi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów