Znaczy się dym już był. Pięć ofiar...
szczecin.onet.pl/koszalin-pozar-escape-roomu-zginelo-piec-kobiet/s0fjd0e
Mam chociaż nadzieję, że to nie Polki.
Gdyby życie było tak proste jak SadisticZe wstępnych ustaleń policji oraz straży pożarnej, które wciąż działają na miejscu zdarzenia, wynika iż lokal nie był właściwie przystosowany do organizowania w nim podobnych zabaw.
A to nie jest tak, że zanim taki "lokal" zostanie dopuszczony do publicznego użytku, musi przyjść pan ze straży pożarnej właśnie i wystawić papierek, że normy ppoż są spełnione (np. istnieją wyjścia ewakuacyjne)?
A to nie jest tak, że zanim taki "lokal" zostanie dopuszczony do publicznego użytku, musi przyjść pan ze straży pożarnej właśnie i wystawić papierek, że normy ppoż są spełnione (np. istnieją wyjścia ewakuacyjne)?
Ja rozumiem ze poziom użytkowników tej strony raczej nigdy zbyt wysoko powyzej dna nie sięgał,ale tak jak kiedyś myślałem ze średnia wieku tutaj to 15 lat to teraz zmieniam zdanie.Nie wyższa niż 10-12.
Mozna wyjść z gimbazy,ale gimbaza z was nie wyjdzie.