Teraz w Londynie trzeba mieć oczy dookoła głowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Teraz w Londynie trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem tiktoka na taki właśnie temat i takie coś jest tam od dosyć dawna, a policja nic z tym nie robi.
Nie bardziej jak kiedyś mieszkam tu już kilkanaście lat nie ma tu kurwa takiej patologia jak opisują w pl
15 lat mieszkam w UK i w dużych miastach jest to codzienność, tak samo jak kradzieże skuterów dostawcom jedzeni jak stoją na czerwonym.
spike2222 napisał/a:
UK to ten Kraj, który wyszedł z UE aby nie mieć imigrantów? Mają kryzys finansowy, bo przez wyjście z UE generalnie jest tam bieda i nie ma na nic kasy. Imigranci zarobkowi z Europy wschodniej (ci pracujący) legalnie mają w ch*j duży problem, aby się tam dostać, ale tych ciapatych złodziei cały czas przybywa dziennie setki na pontonach.
jaka bieda co Ty pierdolisz nic się nie zmieniło po za tym że dłużej się stoi w kolejkach na lotnisku jak ma się brytyjski paszport
Wyćwiczony skurwiel. Jest w Europie, więc deskowanie i palenie w oponie za kradzież, mu nie grozi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów