Teraz w Londynie trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Teraz w Londynie trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Funkcjonował w latach 90’ con i startrakt della Motorola e Nokia 5210 uniche popolari w tamtych czasach teraz to pikuś zajebac zaczytanemu facetowi komórkę w latach 90’ wyrywany z dłoni jak gadał ktoś teraz wystarczy bije a bateria e nic więcej
Parse error.
Funkcjonował w latach 90’ con i startrakt della Motorola e Nokia 5210 uniche popolari w tamtych czasach teraz to pikuś zajebac zaczytanemu facetowi komórkę w latach 90’ wyrywany z dłoni jak gadał ktoś teraz wystarczy bije a bateria e nic więcej
Kurwa a po polsku można prosić?
UK to ten Kraj, który wyszedł z UE aby nie mieć imigrantów? Mają kryzys finansowy, bo przez wyjście z UE generalnie jest tam bieda i nie ma na nic kasy. Imigranci zarobkowi z Europy wschodniej (ci pracujący) legalnie mają w ch*j duży problem, aby się tam dostać, ale tych ciapatych złodziei cały czas przybywa dziennie setki na pontonach.
bo wyszli z unii o wiele za późno, wtedy juz ten kraj był zalany najbardziej w Eu przez migrantów z afryki, jak my bedziemy czekać to skonczymy tak samo, ale tfusk juz sprzedał Polske, 4 lata mu starczą zeby cofnąć nas o 20 lat, ale chociaż gen-z wyjedzie z kraju (tak jak było ostatnio za tfuska ze mlodzi wyjezdzali ) wtedy bedzie szansa na co kolwiek.
UK to ten Kraj, który wyszedł z UE aby nie mieć imigrantów? Mają kryzys finansowy, bo przez wyjście z UE generalnie jest tam bieda i nie ma na nic kasy. Imigranci zarobkowi z Europy wschodniej (ci pracujący) legalnie mają w ch*j duży problem, aby się tam dostać, ale tych ciapatych złodziei cały czas przybywa dziennie setki na pontonach.
UK to ten kraj, który miał jakieś 15 lat opóźniony zapłon. Oni wyszli z UE jak było już za późno, a ich zjebana mentalność nie pozwala im posprzątać kraju i deportować hołoty.
Niech mi ktoś wytłumaczy. Po jaki chuj kraść telefon w 2024 roku? Przecież teraz są skanery odcisków przy odblokowaniu/ face id/ a sam telefon można zablokować zdalnie a później namierzyć.
Androida łatwo rozbroić, zdejmujesz bootloader i wgrywasz co chcesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów