Esencja religii miłości i pokoju...
w Kaczystanie Ziobro za taki czyn (przerwanie obrządku religijnego) proponuje 3 lata pierdla... ale to oni są ekstremistami religijnymi? Ciekawe...
taa bo ludzie innych wyznań ani ateiści się nie kłócą i nie biją. sami jesteście ekstremistami antyreligijymi jak ci, z którymi "walczycie"
w Kaczystanie Ziobro za taki czyn (przerwanie obrządku religijnego) proponuje 3 lata pierdla... ale to oni są ekstremistami religijnymi? Ciekawe...
Katoszariat staje się coraz bardziej bezwzględny.
z nikim nie walczę a mój ateizm w przestrzeni publicznej jest non stop atakowany krzyżami
normalny ateista ma w dupie krzyże. jak np ja. jeśli Ty masz na ich punkcie paranoję, to potrzebujesz psychiatry albo egzorcysty
normalny ateista ma w dupie krzyże. jak np ja. jeśli Ty masz na ich punkcie paranoję, to potrzebujesz psychiatry albo egzorcysty
Owszem. Patrz w jakim kraju żyjemy. Katole karaja za obrazę bozi. Ludzie czczą Wojtyłę i dziwisza, zakaz aborcji, religia na sile niedługo. A w wielki piątek nie ma dnia wolnego jak np w Republice Czeskiej gdzie kościół ma chuja do gadaniaz
Dokładnie najbardziej mnie śmieszył ból dupy świętojebliwych na sadolu jak ludzie toczyli piane jak jakiś gościu ścinał piłą krzyż, a sami na sadolu cieszą sie z czyjej śmierci bardzo katolickie alto bardzo xD
Proszę - znalazłem wątek
sadistic.pl/postepowa-zielona-gora-vt547956.htm
Tutaj przynajmniej starał sie wyciągnąć typa na zewnątrz aby innym nie przeszkadzać katol by robił dymy tam gdzie stoi -,-
Jestem ateistą i nie chodzę do kościoła ale nie pierdol głupot lewacki szczurze ponieważ kościół katolicki na każdym kroku jest obrażany w Polsce i nikt z tym nic nie robi. Szkoda że jesteś zbyt głupi i zapatrzony w swoją wiarę lewacką.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów