Kumulacja. Biały kierowca vs czarny rowerzysta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Kumulacja. Biały kierowca vs czarny rowerzysta
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ponoć aresztowali murzyna za próbę włamania xD
~Nei napisał/a:
Czarno widzę zwrot kosztów naprawy.
Ten ebike był wiecej wart niz samochód którym sie poruszali.. odda przednie koło od roweru i sprawa załatwiona.
Co innego dochodzenie w sprawie kradzieży e-bike'a
A to ciekawska czekoladka, nie potrafił się powstrzymać, musiał zajrzeć im do bagażnika
No to będzie 3 punkty i 60 pandów mandatu za używanie telefonu podczas jazdy lub więcej za dangerous driving.
Dobrze, ze bambusowi wyjebali, tylko czemu potem te pedalskie pytania "are you allright?" Przed czarnuchem nie trzeba aktorzyć
LuzaQ napisał/a:
Ten ebike był wiecej wart niz samochód którym sie poruszali.. odda przednie koło od roweru i sprawa załatwiona.
hahahah nie rozśmieszaj mnie, całe koło (silnik 1000W 48V ) ze szprychami ,felgą ,sterownikiem, manetką zapłaciłem 140$ +40$ shipping DHL'em. Rower jest chuja wart, a największą wartość ma battery pack.
LuzaQ napisał/a:
Jeśli e-bike był kradziony to ciężko, żeby którakolwiek z części była oddana komukolwiek poza właścicielem
alexandrus napisał/a:
hahahah nie rozśmieszaj mnie, całe koło (silnik 1000W 48V ) ze szprychami ,felgą ,sterownikiem, manetką zapłaciłem 140$ +40$ shipping DHL'em. Rower jest chuja wart, a największą wartość ma battery pack.
no i zerknij czym oni jadą. rols rojsem kurła ? takie letnie samochodoy to w uk po 100 funtów sie bierze o ile jeszcze gdzies sie to uchowało. a nigga napewno nie pozyczył najtanszego pojazdu
Metyl30 napisał/a:
Zwykle skurwysynstwo i tylko tyle,nawet jesli ofiara byl czarny
... ale w pięknym wykonaniu.
Metyl30 napisał/a:
Zwykle skurwysynstwo i tylko tyle,nawet jesli ofiara byl czarny
Gość chciał ukraść im telefon przez szybę, dlatego tak popierdalał za nimi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów