Ale już nie będzie,bo nie żyje.Phoenix, Arizona
Ale już nie będzie,bo nie żyje.Phoenix, Arizona
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ja dobrze widzę, pozwolili mu odebrać sobie już wystrzelony paralizator, a potem odjebali go z palnej?
Mogła mu od razu dać ten paralizator, było by szybciej. Ps. Na filmie widać jak jebie go prądem z przyłożenia.
Czy ja dobrze widzę, pozwolili mu odebrać sobie już wystrzelony paralizator, a potem odjebali go z palnej?
Nie że pozwolili tylko jak zwykle nieudolna baba dała sobie wyrwać paralizator przez co czarnuch chciał pogłaskać prądem jej kolege a więc ten już musiał go śrutem poczęstować
Mnie tylko zastanawiają dwie kwestie w tym filmiku:
-Czemu laska zamiast chwycić gościa za szyje i jebnąć nim o podłogę, łapie go za kolana z głową na wysokości kutasa?
-Czemu naczelny po przejęciu paralizatora sam siebie napierdala prądem?
Pokazuję i objaśniam:
1. To baba.
2. To murzyn.
moze szukali pretekstu
-Czemu laska zamiast chwycić gościa za szyje i jebnąć nim o podłogę, łapie go za kolana z głową na wysokości kutasa?
Bo miała ochotę na czarne pento.
To taka podpucha była, żeby mieli powód użyć palnej, małpa dała sie nabrać
I jest tyle zawodów gdzie kobiety sobie świetnie radzą, tak jak nie ma ich w okopach na Ukrainie tak samo nie powinny jeździć na interwencje w patrolu.
kurwa oni mają z odpustu te paralizatory walą w niego prądem a koleś im jeszcze z rąk go wyrwa
Bo w USA nie ma strzałów ostrzegawczych. Paralizator w USA to takie zastępstwo i papierek lakmusowy na normalność osoby zatrzymywanej.
- bo było BLM i oni teraz muszą uważać z takimi taktykami jak łapanie za szyję albo dociskanie jej do ziemi;
- bo pewnie narkotyki mu przerzedziły szare komórki w główie i nie wiedział za bardzo co robił.
a potem go próbowała muskać paralizatorem przez jeansy.
Paralizatory działają przez dżinsy. Te "igiełki" przebijają się spokonie nawet przez grube krutki.
I jest tyle zawodów gdzie kobiety sobie świetnie radzą, tak jak nie ma ich w okopach na Ukrainie tak samo nie powinny jeździć na interwencje w patrolu.
Najgorsze jest to że patrole drogowe zwykle obsługuje jeden policjant. Jak mijam radiowozy i widuje kobietę za kłókiem to się potem zastanawiam jak ona sobie sama radzi jak sytuacja się zagęści a koledzy są minimum kilka minut szybkiej jazdy od niej.
Phoenix, Arizona
a no tak, zapomniałem że ty jesteś kurwa znawcą dosłownie wszystkiego na tym portalu, i już wiesz dzięki swojej nadludzkiej ,,inteligencji'' że facet był pod wpływem narkotyków. A laska nie złapała goscia za szyje bo jest po prostu tępa, w takim chwycie facet ma wolną ręke żeby mieć dostęp do jej broni na pasie z palcem w dupie, ale co ja tam sie znam ;D
a no tak, zapomniałem że ty jesteś kurwa znawcą dosłownie wszystkiego na tym portalu, i już wiesz dzięki swojej nadludzkiej ,,inteligencji'' że facet był pod wpływem narkotyków. A laska nie złapała goscia za szyje bo jest po prostu tępa, w takim chwycie facet ma wolną ręke żeby mieć dostęp do jej broni na pasie z palcem w dupie, ale co ja tam sie znam ;D
Nie. Po prostu nie jestem tępakiem jak Ty. Moja nadludzka inteligencja polega na tym że wygooglowałem to zdarzenie i znalazłem mugshot zastrzelonego typa a po tym zdjęciu widać że ma problem z narkotykami. Zniszczona cera. A jako że jestem też wybitnie mądrzejszy od Ciebie, plus mieszkam w USA, to wiem że dragi ryją beret na stałe i nawet jak nie był na dragach to i tak już zrobiły mu jajecznicę z mózgu.
Nie pozdrawiam. Zwłaszcza że ten Twój wysryw że jestem specem od wszystkiego jest taki kurwa sebiskowy i dziecinny że szkoda gadać. Czasem wypowiem się w temacie USA, biologii (w tym zwierząt) albo ruchu drogowego i tyle. Ale miałem czelność odpowiedzieć jaśnie panu a że jaśnie pan jest za glupi to zarzuci mi jakieś wszędobylstwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów