Ale już nie będzie,bo nie żyje.Phoenix, Arizona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Ale już nie będzie,bo nie żyje.Phoenix, Arizona
kurwa oni mają z odpustu te paralizatory walą w niego prądem a koleś im jeszcze z rąk go wyrwa
Czyli jednak tradycyjne metody są lepsze, od tych "humanitarnych"? Koniec końców i tak ich rozjebią.
Mnie tylko zastanawiają dwie kwestie w tym filmiku:
-Czemu laska zamiast chwycić gościa za szyje i jebnąć nim o podłogę, łapie go za kolana z głową na wysokości kutasa?
-Czemu naczelny po przejęciu paralizatora sam siebie napierdala prądem?
-Czemu laska zamiast chwycić gościa za szyje i jebnąć nim o podłogę, łapie go za kolana z głową na wysokości kutasa?
-Czemu naczelny po przejęciu paralizatora sam siebie napierdala prądem?
Czy ja dobrze widzę, pozwolili mu odebrać sobie już wystrzelony paralizator, a potem odjebali go z palnej?
Kurwa przecież to USA oni jeszcze się nie nauczyli że najpierw się strzela potem pyta małpy
akcja zaczyna się w magazynie a kończy częściowym opróżnieniem magazynka.
leonidkacap napisał/a:
kurwa oni mają z odpustu te paralizatory walą w niego prądem a koleś im jeszcze z rąk go wyrwa
Bo tam wartosci pradu sa ustawione pod ludzi.
Z takimi szponami można pracować w policji?
W sumie to gość zginął przez nieudolność paniusi policjantki. Nie potrafiła sprowadzić go do parteru, nie potrafiła uwolnić się z najprostszego uchwytu ręki i jeszcze wyrwał jej paralizator. Bambo za kradzież zapłacił najwyższą cenę.
LaChupacabra napisał/a:
W sumie to gość zginął przez nieudolność paniusi policjantki. Nie potrafiła sprowadzić go do parteru, nie potrafiła uwolnić się z najprostszego uchwytu ręki i jeszcze wyrwał jej paralizator. Bambo za kradzież zapłacił najwyższą cenę.
Nie zwalaj tego na nieudolność. Zginął bo był czarny i robił to co kocha.
Jednego śmiecia mniej, good job guys.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów