Ale już nie będzie,bo nie żyje.Phoenix, Arizona
Ale już nie będzie,bo nie żyje.Phoenix, Arizona
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie. Po prostu nie jestem tępakiem jak Ty. Moja nadludzka inteligencja polega na tym że wygooglowałem to zdarzenie i znalazłem mugshot zastrzelonego typa a po tym zdjęciu widać że ma problem z narkotykami. Zniszczona cera. A jako że jestem też wybitnie mądrzejszy od Ciebie, plus mieszkam w USA, to wiem że dragi ryją beret na stałe i nawet jak nie był na dragach to i tak już zrobiły mu jajecznicę z mózgu.
Nie pozdrawiam. Zwłaszcza że ten Twój wysryw że jestem specem od wszystkiego jest taki kurwa sebiskowy i dziecinny że szkoda gadać. Czasem wypowiem się w temacie USA, biologii (w tym zwierząt) albo ruchu drogowego i tyle. Ale miałem czelność odpowiedzieć jaśnie panu a że jaśnie pan jest za glupi to zarzuci mi jakieś wszędobylstwo.
Dobry ty kurwa , inteligencie za dyche, tobie sie portale pomyliły,ludzie tu przychodzą oglądać zgony a nie czytać marne filozofie i teorie doktorów z googla
Dobry ty kurwa , inteligencie za dyche, tobie sie portale pomyliły,ludzie tu przychodzą oglądać zgony a nie czytać marne filozofie i teorie doktorów z googla
Jeśli przychodziłbyś tutaj tylko po zgonu to byś mi nie odpisał myśląc ze jesteś bystrzejszy. Niestety odpisałeś i odkryłeś że to ja jestem trochę bardziej ogarnięty i teraz próbujesz zgrywać cool sebixa spod bloku co jak się zorientował że na słowa na nie ma szans to przed koleżankami teraz udaje fajnego i pierdzieli od rzeczy że nie będzie tu dyskutował z jakimś kujono-cwelem jak ja...
Dwie rady życiowe:
Mileczenie nie jest złotem, jest szansą - Lesiu Miller
Przemyśl chwilę co piszesz zanim to napiszesz - Orku36
Jeśli przychodziłbyś tutaj tylko po zgonu to byś mi nie odpisał myśląc ze jesteś bystrzejszy. Niestety odpisałeś i odkryłeś że to ja jestem trochę bardziej ogarnięty i teraz próbujesz zgrywać cool sebixa spod bloku co jak się zorientował że na słowa na nie ma szans to przed koleżankami teraz udaje fajnego i pierdzieli od rzeczy że nie będzie tu dyskutował z jakimś kujono-cwelem jak ja...
Dwie rady życiowe:
- Lesiu Miller
- Orku36
Ciekawe bajki opowiadasz, szkoda tylko że nikogo kurwa nie interesują. PS. dobrze że sie przyznałeś że jesteś ,, kujono-cwelem''. Pozdrawiam
To taka podpucha była, żeby mieli powód użyć palnej, małpa dała sie nabrać
No małpa się dała nabrać, nawet poraziła samą siebie, tylko czy ich przełożeni to kupią? Wygląda to dość komicznie a też pewnie nie chcą aby inne małpy ze stada powyłaziły na ulice.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów