Bez zaskoczenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bez zaskoczenia.
sothis napisał/a:
To redneck a nie australijczyk? Tak czy siak w obu krajach dzikie świnie to raczej szkodniki niż cenna fauna, tak więc jeśli szanowni przedmówcy są konsekwentni, to ból dupy wywołany brakiem etyki łowieckiej powinien się u Was pojawiać również gdy ktoś rozstawia trutkę na szczury i myszy, albo strzela z procy do gołębi.
Chociaż nie, gołębie są chyba chronione w naszym pięknym kraju
Redneck, Redneck bo to w USA można polować z kuszy, łuku czy dzidy... Wszystko legalne. Piękny kraj.
btw, jak myśliwy strzela z broni, to się prujecie, że chujowo, bo broń palna ble ble ble ble , że prawdziwi mysliwi, to rzucaja dzida xD a jak rzuca już jakiś koleś dzidą, to i tak jest gównoburza haha
jebną idealnie w serce.
btw, jak myśliwy strzela z broni, to się prujecie, że chujowo, bo broń palna ble ble ble ble , że prawdziwi mysliwi, to rzucaja dzida xD a jak rzuca już jakiś koleś dzidą, to i tak jest gównoburza haha
ziembix napisał/a:
W czache lub serce by jebnoł
jebną idealnie w serce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów