18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Euro 2012 :D
sas9933 • 2012-02-23, 19:59
Najlepszy odcinek generała Italii..;D
W rolach głównych: Barack Obama, Donald Tusk, Jarosław Kaczyński & Generał Italia!
Zgłoś
peersil 2012-02-23, 20:33
Nie wiem jak z tego się można śmiać wg. mnie to jest żałosne polityczne gówno, chuj wie kto to tworzy

moje miny jak to ogladam:
Zgłoś
ostatni 2012-02-23, 21:40 6
@peersil, widać żeś nigdy southparka nie oglądał
Zgłoś
kaiel 2012-02-23, 21:56
ultra mega orzeł ....lalala

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Qunda 2012-02-23, 22:19 1
@ty nie kaiel
@up Ja-ah-qu-ub-el
@up peersil
Niewiem chyba jestescie gimbusami.Jak kurwa mozna to ogladac?douthpark jest zajebisty tylko trzeba na biezaco sledzic polityke,reformy ustroje i codziennosc polityczna amerykanoe to da sie zrozumiec.Ale jak slysze ten zjebany glos z Kapitana Bomby i jeszcze czegos i to to mnie huj strzela.jebane 4FUN.tv i jebane kartoony.
Zgłoś
Pit89 2012-02-23, 22:43
,,Teraz Tu jest Polska" i wszystko jasne

Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę sadistic.pl/intro-z-500-odcinkow-the-simpsons-vt105459.htm
Zgłoś
zukennuken3d 2012-02-23, 23:22 63
kunda5 napisał/a:

jak slysze ten zjebany glos z Kapitana Bomby...

od kapitana bomby to sie odpierdol
Zgłoś
Noxford 2012-02-23, 23:51
Co to jest? Jak kiedyś widziałem kilka odcinków Generała Italii to miał on inny głos ( Z którego miałem ostrą beke zresztą) i był totalnie oddzielną bajką różniąca się od Kapitana Bomby. A teraz... to jest kurwa Kapitan Bomba, tak to jest jak się ciągnie jedno gówno aż do znudzenia.

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
Swiastak 2012-02-24, 1:28
to jest generał italia? to jakaś popierdółka a nie italia...
Zgłoś
raistpol 2012-02-24, 2:34
żałosne...skareble

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
kaczy00000 2012-02-24, 12:04 1
Fajne suczki na koncu
Zgłoś
valker04 2012-02-24, 12:32
Stare odcinki były lepsze, inna kreska, kurdupel Hitler i jakiśtam humor był. Tutaj tak właściwie nie ma nic ciekawego, rozpierdziel jak w kapitanie Bomba(bie?).
Zgłoś
Cienió 2012-02-24, 12:47
kaczy00000 napisał/a:

Fajne suczki na koncu

a zapewne tak samo jebnięte jak ta kreskówka

Ps. Gdy to oglądałem przypomniała mi się przyśpiewka, która pasuje do twórców tego szitu...
"Hej ! Hej ! Ćpajmy razem klej".

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
trzelpy 2012-02-24, 14:29
Donek ryży gamoniu, trzeba było posłuchać mądrzejszego
Zgłoś
p................n 2012-02-24, 14:36
jaki kraj taki political fiction
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów