📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uprzedzę pytania o podkład: Gortoz A Ran - J'attends z Soundtracku do Helikoptera w Ogniu.
nitromalyna napisał/a:
Hitler by się przydał teraz...
Chciałbym ci powiedzieć, że hitler tepił głównię żydów, ale także narody słowiańskie, a Polacy to jeden z narodów słowińskich.
To lepiej nie krakaj... Zginiesz pierwszy
Jak to dobrze że Polska została tu pokazana w bardzo pozytywnym świetle, jako ostatni bastion panowania białego człowieka. Ponownie przypadnie nam rola przedmurza chrześcijaństwa.
No właśnie tolerancja tolerancją, ale w sytuacji gdy mniejszość jest większością staje się groźnie.
To taka specyficzna sprawa jak w Grenlandii rzekomo chcą się uninezależnić od Danii itd. więcej swobód itd. Lecz jaki to ma sens ? żyjemy w świecie globalizacji i nie ma Duńczyk, Polak każdy to Europejczyk więc nie widzę sensu podziałów itd.
To taka specyficzna sprawa jak w Grenlandii rzekomo chcą się uninezależnić od Danii itd. więcej swobód itd. Lecz jaki to ma sens ? żyjemy w świecie globalizacji i nie ma Duńczyk, Polak każdy to Europejczyk więc nie widzę sensu podziałów itd.
Cóż, tego zatrzymać się nie da. Można jedynie liczyć, że w starciu siłowym Europejczycy zdołają się obronić przez agresorami. Wtedy całe lewactwo (multi-kulti, tolerancja zboczeń itp) padnie.
można kupic kałacha i czekac
no to kup.
ciekawe po co ci? żeby się twoje dzieci nim przez przypadek zabiły czy żebyś kogoś uszczelił i polazł do więzienia.
ciekawe po co ci? żeby się twoje dzieci nim przez przypadek zabiły czy żebyś kogoś uszczelił i polazł do więzienia.
w historii kontynentu nie bylo wieku bez duzej wojny, nalezy sie spodziewac jej i w XXI wieku, Niestety, patrząc na dzisiejsze wychowanie mlodych ludzi, ich postawę i spojrzenie na świat, sytuacja Polski nie wyglądałaby najlepiej, na szczęście wygląda na to, że jednak na Zachodzie jest z nimi jeszcze gorzej. Film ogólnie niezły, można w nim dostrzec wiele sensu, oby proroctwo w nim zawarte nie spełniło sie.
ale my przed wczoraj straciliśmy całe dowództwo wojskowe więc nie wiem czy oni mieli by gorzej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów