Ciekawe, bo z reguły do tej samej roli wystarczyło zatrudnić dwóch facetów...
Ciekawe, bo z reguły do tej samej roli wystarczyło zatrudnić dwóch facetów...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cytując wikipedie "Eurowizja - to festiwal zjebów i głąbów, którzy tylko udają, że potrafią śpiewać a żeby wygrać trzeba być mega zbokiem jak np konczita wurrt czyli baba z chujem lub chłop z cyckami jak kto woli(...)"Co to jest w ogóle Eurowizja?
od kiedy w europie jest izrael?
Żydzi nie znają pojęcia granice. Uważają, ze wszystko jest ich
Nie mów tak do mnie, "nie jestem twoją zabawką!"
Dzięki, kurwa, dzięki. Teraz muszę iść se chlasnąć oczy wybielaczem...
Już widzę szanse izraela jeszcze z taką piosenką gdyby lewakowizja odbywała się na Bliskim Wschodzie. Swoją drogą np. w takich eliminacjach do mundialu też grają w europejskich eliminacjach, ciekawe dlaczego ?
Bo mecze w Azji z państwami Bliskowschodnimi były by zbyt bombowe i ktoś mógłby ich wysadzić z siodła pewnie to samo z EuroWizją
od kiedy w europie jest izrael?
nie wiem od kiedy w Europie, ale w Polsce od co najmniej szesnastego wieku, a
od wtedy już nasza ojczyzna zaczęła podupadać,
skorumpowania, lichwiarstwo, sprzedawczyki, układy, złodziejstwo, pedały u władzy,
ciekawe czy mówi wam to coś......
Mi się marzy sytuacja w której ogłaszana jest punktacja z Polski a prowadzący mówią :
- Tu jest Polska, nie Bruksela, tu się zboczeń nie popiera i dlatego maksymalną liczbę punktów przyznajemy pięknej piosenkarce z...
Prowadzący oczywiście straciłby robotę w TV ale by miał już coś zaklepanego gdzie indziej.
Do "pięknych" jest raczej inny konkurs jak np wybory miss. Takie zjebane myślenie jak Twoje, na zasadzie glosowania na "dupy" lub też na sąsiadów zjebało eurowizję i nie ma sensu jej oglądać.
nie wiem od kiedy w Europie, ale w Polsce od co najmniej szesnastego wieku, a
od wtedy już nasza ojczyzna zaczęła podupadać,
skorumpowania, lichwiarstwo, sprzedawczyki, układy, złodziejstwo, pedały u władzy,
ciekawe czy mówi wam to coś......
Ale pieprzysz. Żydzi byli w Polsce od średniowiecza. I to akurat całkowita marginalizacja mieszczaństwa (w tym Żydów, którzy żyli niemal wyłącznie w miastach i stanowili ich istotny element) sprawiło, że Polska upadła, bo nigdy nie wytworzyła się w niej burżuazja, tylko do końca swych dni jechała na feudalnym rycerstwie.
Ten gówniany konkurs Eurowizji jest co najmniej tak zjebany jak rozwinięta zachodnia Europa. Już dawno nie liczy się kto jak śpiewa tylko jebana poprawność polityczna i równość dla Conchit i innych zjebów. Jako dumny naród powinniśmy mieć szczerze wyjebane na to gówno, bo i tak jury woli zarośniętego transa niż fajne dupeczki czy gości, którzy potrafią coś zaśpiewać
Cudem jest że w 2015 wygrał Mans Zelmerlow z piosenką, która faktycznie jest dobra. Ale co do reszty to zgadzam się z tobą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów