Ciekawe, bo z reguły do tej samej roli wystarczyło zatrudnić dwóch facetów...
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866cytując wikipedie "Eurowizja - to festiwal zjebów i głąbów, którzy tylko udają, że potrafią śpiewać a żeby wygrać trzeba być mega zbokiem jak np konczita wurrt czyli baba z chujem lub chłop z cyckami jak kto woli(...)"Co to jest w ogóle Eurowizja?
od kiedy w europie jest izrael?
Już widzę szanse izraela jeszcze z taką piosenką gdyby lewakowizja odbywała się na Bliskim Wschodzie. Swoją drogą np. w takich eliminacjach do mundialu też grają w europejskich eliminacjach, ciekawe dlaczego ?
od kiedy w europie jest izrael?
Mi się marzy sytuacja w której ogłaszana jest punktacja z Polski a prowadzący mówią :
- Tu jest Polska, nie Bruksela, tu się zboczeń nie popiera i dlatego maksymalną liczbę punktów przyznajemy pięknej piosenkarce z...
Prowadzący oczywiście straciłby robotę w TV ale by miał już coś zaklepanego gdzie indziej.
skorumpowania, lichwiarstwo, sprzedawczyki, układy, złodziejstwo, pedały u władzy,
ciekawe czy mówi wam to coś......
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Ten gówniany konkurs Eurowizji jest co najmniej tak zjebany jak rozwinięta zachodnia Europa. Już dawno nie liczy się kto jak śpiewa tylko jebana poprawność polityczna i równość dla Conchit i innych zjebów. Jako dumny naród powinniśmy mieć szczerze wyjebane na to gówno, bo i tak jury woli zarośniętego transa niż fajne dupeczki czy gości, którzy potrafią coś zaśpiewać