Oto jak by wyglądała kronika w Polsce gdyby komunizm przetrwał do dziś. Ogólnie świetna robota.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
każda krytyka PO jest dobra... nie obchodzi mnie czy to z ust PiS, SLD , KNP czy innych ugrupowań...
zacytuje Piłsudskiego "Naród wspaniały, tylko ludzie ku*wy"... bo jak to jest że "robotnik" (pracownik niskiego szczebla) uczciwie pracujący cały miesiąc nie jest w stanie utrzymać rodziny na minimalnie godnym poziomie? ...
zacytuje Piłsudskiego "Naród wspaniały, tylko ludzie ku*wy"... bo jak to jest że "robotnik" (pracownik niskiego szczebla) uczciwie pracujący cały miesiąc nie jest w stanie utrzymać rodziny na minimalnie godnym poziomie? ...
Q L I M A X
gramwto2014, ja dorzucę inny cytat: Winston Churchill "Krytykować może każdy głupiec. I wielu z nich tak robi."
To ja też jebnę znanym cytatem, a co tam:
"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."
Dla pierwszego gimbusa, który napisze kto to powiedział dam łaskawie piwo wirtualne.
"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."
Dla pierwszego gimbusa, który napisze kto to powiedział dam łaskawie piwo wirtualne.
casimus, może gimbem nie jestem (za moich czasów już i jeszcze gimbaz nie było), ale Dziadek już się pod tym postem pojawił.
@up
A dokładnie, dokładnie . Miło kogoś oczytanego zapoznać
Ja również z przerwy między gimnazjami. Piwo.
A dokładnie, dokładnie . Miło kogoś oczytanego zapoznać
Ja również z przerwy między gimnazjami. Piwo.
"gdyby komunizm przetrwał do dziś."?! Przetrwał i ma się dobrze, czerwona hołota nigdzie się stąd nie ruszyła i nie ruszy, nastąpiła jedynie zmiana warty...
Tak jest komunizm u nas trwa, autonomia to jest ogłoszenie niepodległości, ulgi i zasiłki niszczą państwo tak jak umowy o pracę i zlikwidować kodeks pracy.
Cytat:
jak umowy o pracę i zlikwidować kodeks pracy.
Hahahah, aż się zalogowałem. Dobrze zlikwidujcie kodeks pracy, będą jebać tych waszych "robotników" jeszcze bardziej niż teraz. Ten zjebany kodeks jest po to, żeby te ograniczone debile, zarówno ze strony pracodawcy i pracownika, się nie pozagryzały. Bo taka mentalność u nas, że jak komuś pozwolisz, to najgorsze ścierwo drugiemu uczyni Nie zawsze problem w przepisach, tylko jak jeden z drugim z tego korzysta.
Ale likwidujcie, może dzięki temu będę miał pracę po studiach.
Komunizm, komunizmem, ale te debile same się do parlamentu nie wybrały. Proponuje iść w świat i próbować ludzi przekonywać, a nie kurwa zamachy wymyślać i obalanie władzy.
Idę o zakład, że w Lubuskim wypieprzą starego komucha ze stołka prezydenckiego. I nie dlatego, że z pochodniami protestowali, tylko czasy się zmieniły, młodych jest więcej. Bo to się wybory nazywa.
PS.
Jak tak narzekacie, to jedźcie na Ukrainę na tydzień. Po powrocie będziecie słupy graniczne całować ze wzruszenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów