📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Do w pełni grażynowo-januszowego crindżu brakuje tu tylko roześmianej emotki i logo sokuzburaka.
Służby Specjalne już po Ciebie jadą...
Ja was cieplutko pozdrawiam, jebani polscy idioci.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
zajebałeś to z kwejk czy demotywatory ?
Idę o zakład, że zrobisz loda każdemu bezdomnemu, jeśli tylko będzie krzyczeć na Dworcu Centralnym "Jebać PiS!"
Prawiczki Pisuary lubią to
ANALizator napisał/a:
zajebałeś to z kwejk czy demotywatory ?
Zhakowałem telefon twojej starej i wydarłem z folderu pod tytułem pamiątki rodzinne.
mianas napisał/a:
Idę o zakład, że zrobisz loda każdemu bezdomnemu, jeśli tylko będzie krzyczeć na Dworcu Centralnym "Jebać PiS!"
Akurat robienie loda w zamian za głosy to metoda pisiorów
mianas napisał/a:
A ja idę o zakład że ty to robisz każdemu bez krzyczenia
Następny wnusio KOD'ziarza, skurwysyna, walczący z systemem bo mu dziadzio UB'ek obciął kieszonkowe.
Krystyna jest starą panną i nie ma dzieci...
Zresztą trudno się dziwić, że nikt nie zapragnął jej wdzięków...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów