📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:46
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w twoim przypadku pewnie kilka sekund
Nie dość, że mieszka ze starymi to jeszcze musi kurwami się pocieszać
@up
no, pewnie zostanie padalcem
no, pewnie zostanie padalcem
A kobieta powinna traktować faceta jak Psa.
Karmić i wypuszczać na noc.
Karmić i wypuszczać na noc.
@up to w takim razie mężczyzna powinien traktowac kobietę jak sukę....a nie to już jest.
No Padalcu współczujemy, że nigdy nie mieszkałaś ze starymi, tylko od małego w bidulu...
czemu ona godzinę a max aż 1:30?? Pewnie max mu się bardziej podobał
Acho gdy będziesz wreszcie dużym chłopcem i urośnie Ci 1 włos na jajach może poczujesz zew by się wyprowadzić, póki co nie mamy o czym gadać.
ja znam taką jedną co także ma na imię Ewelina i miała zwyczaj wychodzenia z imprezy po 1 drinku z nowo poznanym kolesiem a po 1h wracała i tak ze 3-4 razy w nocy, masakra. mam nadzieje że ma jakiegoś syfa.
Fake. Padalce nie mają włosów
Oh, ah, padalec pojechała po facetach. A ciekawe jakim cudem miałby się wyprowadzić z domu jakiś 16/17/18 latek.
A i jeszcze to są kurwy, bo chcą się podupczyć :<
Jak ja nienawidzę biadolenia brzydkich starych panien. Spieprzać do kuchni, dawać przykład pięknym dziewczynom.
A kawał, mimo, że nie na miarę tych dawniejszych z sadola(hejterzy, można czytać stare tematy nie będąc tutaj od założenia), to zasługuje na piwo
A i jeszcze to są kurwy, bo chcą się podupczyć :<
Jak ja nienawidzę biadolenia brzydkich starych panien. Spieprzać do kuchni, dawać przykład pięknym dziewczynom.
A kawał, mimo, że nie na miarę tych dawniejszych z sadola(hejterzy, można czytać stare tematy nie będąc tutaj od założenia), to zasługuje na piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów