18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ewolucja mężczyzn według Samsunga
s................i • 2013-05-29, 19:58
Kontrowersyjna i zabawna reklama przedstawiająca ewolucje mężczyzn według firmy Samsung.

Ps. nikogo nie pozdrawiam
Zgłoś
x................s 2013-05-29, 20:08 169
jakby pokazali babe jak zapierdala w kuchni to powstało by 1000 fanpage'y na fejsie, że dyskryminacja.

a my dumni faceci mamy po prostu wyjebane max
Zgłoś
maxvolumePL 2013-05-29, 21:43 1
Laska przypomina Shazze, jak jeszcze była fajna dupa.
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-05-29, 22:10 3
Samsung, firma (jak wiele innych), która podgląda Cię poprzez kamerę w Twoim TV,
oraz magazynuje WSZYSTKIE dane na "pendrivie", który wkładasz do TV,
żeby obejrzeć sobie z niego film.
A najgorsze jest to, że widocznie ludzie chcą być podglądani,
skoro wieszają sobie w salonach TV z kamerą.

Dowód?
watch?v=KhPyMwxZ8ok
Zgłoś
Irenvelle 2013-05-29, 22:19 3
Tyle mam w odpowiedzi dla ryzowpierdalaczy z samsunga
Zgłoś
ooip 2013-05-29, 23:37 5
jebana nie dosc ze straszna to jeszcze mysli ze w kuchni ktos za nia bedzie zapierdalal
Zgłoś
Dobrutro 2013-05-30, 0:05 3
To nie jest ewolucja, tylko niewolnictwo. Z uśmiechem na twarzy zapierdalasz jak robot.
Zgłoś
teken 2013-05-30, 0:12 4
xts napisał/a:

jakby pokazali babe jak zapierdala w kuchni to powstało by 1000 fanpage'y na fejsie, że dyskryminacja.

a my dumni faceci mamy po prostu wyjebane max

Widzisz, bo to pokazuje, że jaki pro kobiecy filmik by nie był, to i tak pokazuje ich niespełnione marzenia

Zgłoś
qtacz 2013-05-30, 0:37
kurwa to ma byc facetnie hprzestanie ubierac sie jak pedal i ruszac normalnei zacznie a jak wstawial jakiseg uwno do piekarnika to bobasa noga kolysal ja bym stompnoł na tego bobasa zmiazydzyl go a potem mu z pionhy w morde jeszcze dojebal a potem zabil rzone wziol na rence zaczol krcic rozjebal rzyrandol iw yrzucil pszes okno na jakoms dziwke

:dzidzi:
Zgłoś
Pater patriae 2013-05-30, 0:48 5
qtacz napisał/a:

kurwa to ma byc facetnie hprzestanie ubierac sie jak pedal i ruszac normalnei zacznie a jak wstawial jakiseg uwno do piekarnika to bobasa noga kolysal ja bym stompnoł na tego bobasa zmiazydzyl go a potem mu z pionhy w morde jeszcze dojebal a potem zabil rzone wziol na rence zaczol krcic rozjebal rzyrandol iw yrzucil pszes okno na jakoms dziwke

Aha .

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
RapujacyToster 2013-05-30, 0:53 6
2x up

Lubię gify
Zgłoś
Komandzio 2013-05-30, 1:16 3
Aż też sobie bąka jebłem na koniec.
Zgłoś
Splifcior 2013-05-30, 2:56
@Gruby Brzuch nie rozumiem o co chodzi w tym filmiku. Jakieś wyjaśnienie? Nie chce mi sie wierzyć, że orwel miał jednak racje
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-05-30, 9:52
@Splifcior: Koleś włamuje się do smart tv samsunga online, przejmuje kontrolę nad urządzeniem tv,
oraz odkrywa, że pliki które miał na "penie" (nie pliki video) są zmagazynowane w pamięci tv.
Zgłoś
s................i 2013-05-30, 10:22 1
Gruby Brzuch napisał/a:

Samsung, firma (jak wiele innych), która podgląda Cię poprzez kamerę w Twoim TV,
oraz magazynuje WSZYSTKIE dane na "pendrivie", który wkładasz do TV,
żeby obejrzeć sobie z niego film.
A najgorsze jest to, że widocznie ludzie chcą być podglądani,
skoro wieszają sobie w salonach TV z kamerą.

Dowód?
watch?v=KhPyMwxZ8ok

Heh a wyobraź sobie jaką muszą mieć brechę goście z MS jak by przypadkiem cały obrazł z kinecta wracał sobie z powrotem do nich. Miliony osób płaci im pieniądze za konsole, live, gry itp. A na końcu w dodatku jeszcze dla nich tańczą na kamerkach albo robbią głupie miny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów