18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
M................i 2012-11-28, 9:29 3
Gdyby czas antenowy był takimi wypełniany, mógłbym włączyć telewizor
Zgłoś
DarthV 2012-11-28, 11:29
Czemu to kurwa nie leci w TV??

Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
Zgłoś
Sitwa8 2012-11-28, 13:37 12
DarthV napisał/a:

Czemu to kurwa nie leci w TV??

Bo łatwiej jest zrobić kurwa badziewne gówno z tanimi aktorami gdzie co 5 sec pada nazwa produktu. Do czegoś takiego jak tu potrzeba kreatywnego pomysłu i dobrej ekipy ludzi którzy to zrealizują.
Zgłoś
random_bastard 2012-11-28, 13:42 3
W tv była okrojona wersja(pełna zajęłaby cały czas reklamowy) więc po co te spiny?
Zgłoś
Okash 2012-11-28, 14:48
Wizja zrobotyzowanego całego świata niezbyt mnie zachęca... ; /
Ale poza tym wykonanie reklamy fachowe i pieniężne.

random_bastard napisał/a:

pełna zajęłaby cały czas reklamowy

no nie jestem pewien, tvn musiałby ją chyba 5 razy puścić

random_bastard napisał/a:

po co te spiny?

...dla zasady?
Zgłoś
lasyk 2012-11-28, 14:52
Jakbym syntezatora ivonki słyszał.. Uszy więdną.
Zgłoś
se7en 2012-11-28, 15:49
żer da skner!
Zgłoś
dumad 2012-11-28, 17:19 1
jako ze jeżdżę sporo autem po Polsce postanowiłem wymienić a dokładnie to zakupic nowe lepsze radyjko (z zestawem głośnomówiącym oraz portem usb), oraz głośniki bo seryjne już padły aby umilić sobie jazdę oraz rozmowy przez telefon. Postanowiłem pojechać do saturna. Co się okazało.... Oferty Car Audio kompletny BRAK. Radia ze 4 modele chyba mieli, głośników trochę więcej ALE TYLKO WKRĘCONE W PŁYTĘ EKSPOZYCJI. Ani na magazynie ani na półkach nie mieli nic.

Co lepsze. Przy wejściu był dział TV. We wszystkich leciała reklama MediaMarkt

A i jeszcze ci doradcy klientów.... Bardzo się zdenerwowali ze im zawracam dupę kupnem jakichś pierdolonych głośników i radia...

Udałem się do MEDIAMARKT. fajna oferta, sporo radyjek, głośniczków, wzmacniaczy. Radio wybrałem, doradca wydrukował karteczkę abym się udał do magazynu po odbiór. Jednak byłem bystrzejszy i sprawdziłem przed pójściem czy to na pewno ten model. Okazało się ze to nie ten, i niestety mają takie tylko na ekspozycji (dojebane). Kupiłem za to fajne głośniczki

Po radyjko udałem się do EURO rtv agd.
Moim zdaniem najlepszy sklep. głośników za wiele to nie mają ale radia... Polecam

do saturna już nie zawitam. trolownia w chuj tam jest

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
achmed 2012-11-28, 17:44
Ja to mogę jedynie z ewoluować klocka w kiblu
Zgłoś
RumAczek 2012-11-28, 22:45
the cake is a lie...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów