Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
napisałbym jakiś komentarz o jarku, ale wyzwą mnie od ateistów : |
Ty ateisto!
Ewolucja to rozwój, a w przypadku tych zindoktrynowanych trybików nie można mówić o jakimkolwiek rozwoju.
Odezwał się niezindoktrynowany trybik który jakby mógł to by wylizał dupy żydom.
Odezwał się niezindoktrynowany trybik który jakby mógł to by wylizał dupy żydom.
Skąd taka informacja, synku?
Sam nie mogę jednoznacznie określić czy to był zamach czy nie bo po prostu nie zagłębiałem się w ten temat, już więcej mogę powiedzieć na temat WTC ale nie zmienia to faktu że niektóre rzeczy związane ze Smoleńskiem są niepokojące. Dlatego ostro śmiałbym się z tych wszystkich yntelygentów jakby się okazało że to jednak był zamach Poza tym pomijając chorą sytuacje z sektą Rydzykowo-Kaczyńską to co ma wspólnego Smoleńsk z Chrześcijaństwem? (a no tak zapomniałem, dla was każdy Chrześcijanin jest za PiS i słucha Radia Maryja). Trzeba przyznać że zwolennikom UE i tym którym przeszkadza religia Chrześcijańska bo wygodniej jest im mieć oportunistyczne i zdemoralizowane społeczeństwo nieźle się udało zrobić tak żeby wiara kojarzyła się z księdzem-biznesmanem który tą wiarą wyciera sobie gębę a patriotyzm żeby kojarzony z popieraniem kolejnej mafii która tak samo pewnie chciałaby się tylko nakraść ile wlezie i też ma kraj w dupie.
Przecież jest rzeczą oczywistą że kościół katolicki ma tyle wspólnego z chrześcijaństwem co animacja z amunicją. Niestety sporo ludzi tego nie zauważa i dlatego zdeprawowani duchowni leją wodę na młyn czarnego PR przeciw własnej firmie a co za tym idzie przeciw chrześcijaństwu w rozumieniu społeczeństwa. Wiem, rzec można że w każdej grupie trafia się czarna owca, ale ksiądz z założenia ma być autorytetem moralnym. I tu pojawia się problem zamiatania pod dywan niektórych ich grzechów i pomagania w uniknięciu odpowiedzialności. Z racji pełnionej w społeczeństwie funkcji powinni być karani z całą surowością prawa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów