📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I cyk pionizacja. Oni mają to już zakorzenione w genach od małego.
Kutazz napisał/a:
Ale dużo hindusów na golden gate
Kurwa co za kałomózgi. Stoją na pasie na moście i strzelają fotki. Gupie czy jaki chuj?
Nieoczekiwane? Tam wychodząc z domu powinien się liczyć z jakimiś
Tak sobie myślę, że urodzić się w tym rejonie na ziemi jest naprawdę chujowe. Nie dość, że masz skórę w kolorze fekaliów to jeszcze każdego dnia w najmniej spodziewanym momencie może spotkać cię jakaś chujnia która cię zabije, urwie nogę albo spłoniesz we własnym aucie bo jakiejś ciężarówce skończą się hamulce. Toż tam trzeba być czujnym 24 na dobę
AnalAcrobat napisał/a:
Tak sobie myślę, że urodzić się w tym rejonie na ziemi jest naprawdę chujowe. Nie dość, że masz skórę w kolorze fekaliów to jeszcze każdego dnia w najmniej spodziewanym momencie może spotkać cię jakaś chujnia która cię zabije, urwie nogę albo spłoniesz we własnym aucie bo jakiejś ciężarówce skończą się hamulce. Toż tam trzeba być czujnym 24 na dobę
Dlatego ich tak dużo. Zapomniałeś dodać, że nawet w czasie fekalnej imprezy na świątecznej drezynie Zeus lubi przyjebać prądem w te gówniane konstrukcje albo po prostu wpychają się sami na przewody wysokiego napięcia
Halman napisał/a:
pan hindus odniósł nieoczekiwane obrażenia...
Nieprawda. Oni tam cały czas oczekują na obrażenia. Mniejsze czy większe.
Ta pionizacja, biorąc pod uwagę, jak oni tam jeżdżą, ma sporo sensu. Przynajmniej ma jakieś minimalne szanse przeżyć, zanim jakaś ciężarówka rozjedzie go na amen.
Jarosławkaczyński napisał/a:
I cyk pionizacja. Oni mają to już zakorzenione w genach od małego.
Bo wiedzą z naszej uczonej strony, że natychmiastowa pionizacja i założenie spadniętych klapków z powrotem może odwrócić skutki wypadku, a nawet uratować życie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów