📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pizdowata gra, pizdowate zachowania
Od 0:14 statyw wygląda jak snajperka. Już miałem nadzieję że ktoś wrzucił filmik tu zamiast na harda i będzie trzeci head shot
lofix1 napisał/a:
pizdowata gra, pizdowate zachowania
No ale już szczekanie zza monitora jest mega męskie.
JeamBeam napisał/a:
piłka nozna jest na metroseksualistów.
Uzasadnij swój idiotyczny wpis chociaz jednym argumentem. Grałeś kiedyś w piłkę nożną? Czy tylko widziałeś ją na ekranie telewizora??
Powiedz jemu, że piłka nożna jest dla metroseksualistów.
Kto je z kuchni wypuścił ?
Kto mówi,że piłka nożna to pizdowata gra lub gra metroseksualistów?
Prawdopodobnie Ci,którzy za młodu byli zbyt słabi lub zwyczajnie zbyt mocno spasieni aby być w stanie pobiegać za piłką.Stawiano takich na bramce...zwyczajne życiowe ofermy.
A teraz Ci sami ludzie,niegdyś wyśmiewani i wykorzystywani mają dziś czelność obrażać ten sport.
Tylko wam pogratulować męskich mądrości zza monitora.
Prawdopodobnie Ci,którzy za młodu byli zbyt słabi lub zwyczajnie zbyt mocno spasieni aby być w stanie pobiegać za piłką.Stawiano takich na bramce...zwyczajne życiowe ofermy.
A teraz Ci sami ludzie,niegdyś wyśmiewani i wykorzystywani mają dziś czelność obrażać ten sport.
Tylko wam pogratulować męskich mądrości zza monitora.
Prawie jak ja jak chcieli mi dać mandat za piwo. No, ale niestety nikt tego nie nagrał
O kurwa, nie pod tym filmikiem komenta dałem.
O kurwa, nie pod tym filmikiem komenta dałem.
jakiś pedał się wyjebie i symuluje piłka leci obok i bum cudowne uzdrowienie...
koras1897 napisał/a:
No ale już szczekanie zza monitora jest mega męskie.
a ty kurwa co? specjalnie z boiska zszedłeś, żeby mi dojebać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów