Serio kurwa? Co z tym fb...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jimcarey napisał/a:
Obrazek
Macie, może i wam sie przyda, bo ja w języku karłów kurwa czytac nie umiem
kurwa ale ogarnij odnośniki cepie tylko posta zmarnowales no i mnie wkurwiels bo ci odpisac musialem
i.sadistic.pl/pics/f2732dbd1370.jpg
Robkowy napisał/a:
Co to znaczy dać LIKE na fejsie?
ja lajkow nie daje daje okejki od maćka z klanu i to chyba za duzo
Kocham to, przykład prawdziwej ludowej wiary w moc jaką niesie modlitwa, zmieszana z przaśnym, wiejskim "kurwa, baranie jebany"... Prawdziwy Polak-rzymsko katolik.
Nie wiem po co komu te lajki tak jak i tu piwa, czy można na coś je wymienić, jakieś fanty etc. ? Jak tak to dajcie cynk gdzie. I jeszcze to pisanie "dziękuje kochana" "ale ślicznie kochani"..co to kurwa ma być. Jebnijcie się w łeb debile.
@jimcarey, tratatalo
1. Kursor na obrazek.
2. Prawy klik.
3. Pokaż obraz.
4. Ewentualnie ctr+shift+W.
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
1. Kursor na obrazek.
2. Prawy klik.
3. Pokaż obraz.
4. Ewentualnie ctr+shift+W.
Umarła bo nie mogła znieść tego że ma syna debila.
Hah xD kurwa co za idioci, ciekawe czy w związku z pogrzebem zrobił wydarzenie na fejsie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów