Serio kurwa? Co z tym fb...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Byłem świadkiem podobnej sytuacji na fejsie, jak zmarł brat mojego kumpla to ten lajkował na fejsie posty ze świeczkami. Porażka.
Cała wieś z nk przeszła na fb. Trzymałem na tym pierwszym portalu konto po to aby czasami pośmiać się z tych debili. Od jakiegoś czasu mam wszystko na jednej stronie. Piękna sprawa jeżeli ma się do tego odpowiedni dystans
@up to nie upadek cywilizacji. To jej zalążki odkryły internet.
„marność nad marnościami i wszystko marność".
Jaka ludzka znieczulica, pomyslec, ze to nie jest na serio. Dobrze, ze facebookowi przyjaciele sa na strazy.
ciężko mi się czyta takie rzeczy. tragedia w tragedii. w głowie się kurwa wsiurowi jebanemu porąbało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów