📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić w jaki sposób do czegoś takiego doszło...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Velture napisał/a:
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić w jaki sposób do czegoś takiego doszło...
Ja tam obstawiam, że spierdolił się z jakiegoś rusztowania wysokiej jakości, skonstruowanego z kilku desek, starej beczki po oleju i związanego starymi szmatami
b0r000 napisał/a:
Chuj z tym jak to się stało ja się pytam jakim cudem jeszcze żyje?
Wystarczy użyć google i masz odpowiedź:
KLIK: ŻYCIE PO UDARZE
kurwa udar w szyi i jebany w poczekalni siedzi.
W sumie się nie dziwie, to samo mam ochotę zrobić sąsiadowi co napierdala wiertarką od 8.30 do 16
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów