📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Facet to świnia".
Zaśpiewała maciora.
Zaśpiewała maciora.
Moje podatki nie poszły na marne
luja27 napisał/a:
Pincet plus
Ja tam widzę co najmniej 1000+
Warmińsko-biedackie w natarciu. A potem te słoje przywożą swoje zwyczaje do Gdańska.
Ktoś musi wykupić mieszkania przy wysypisku na Szadółkach
Wszystko fajnie ale dlaczego wielce czcigodni admini nie usuwają takich gówno-tematów, a zamiast tego kasują posty takie jak ten, nawołujące do zachowania sadistica w takiej formie w jakiej został pomyślany ? Szanowna administracja to nażelowane pedały cieszące dupy na widok kucyka pony ? Chyba tak patrząc jakie tematy zaczynają wrzucać na harda. Kiedyś 2/3 dzisiejszego harda było na głównej, a na samym hardzie były materiały prawdziwie mocne, a nie dwie baby z kutasami ruchające kolesia. Może już czas połączyć sadola z kwejkiem w jedno wielkie pedalskie wunderwaffe, po co macie się meczyć z zachowywaniem pozorów ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów