Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oj kucio, oj i filmowanie a klient leży i umiera
empatia poziom chiński
empatia poziom chiński
Jakość barierki nasuwa mi podejrzenie,że akcja toczy się w Chinach
kickyourheadoff napisał/a:
empatia poziom chiński
mówi po portugalsku, więc pewnie Brazylia. Swoją drogą widzę, że soczysta k🤬a (puta) jak coś się dzieje to nie tylko polski nawyk
Co te patusy mają w głowach, że zamiast pomóc to stoją i kręcą... ale gdyby nie on co byśmy oglądali
bylef by w Polsce było lepiej

kickyourheadoff napisał/a:
empatia poziom chiński
McQurwa napisał/a:
Jakość barierki nasuwa mi podejrzenie,że akcja toczy się w Chinach
Wy kiedyś wogule k🤬a słyszeliście chiński język ?
feku2710 napisał/a:
Wy kiedyś wogule k🤬a słyszeliście chiński język ?
A Ty kiedykolwiek miałeś słownik przed oczami baranie?!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie