Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy naczepa się zj***ła na tę zatłoczoną ulicę na dole
Pewnie pobiegł na tył osobówki, żeby ją zatrzymać razem z naczepą
co on chciał ją zatrzymać
Teoretycznie miał szanse, przyczepy mają niezależny hamulec postojowy, dlatego wbiegł pod nią, żeby go zaciągnąć.
W zasadzie przyczepa powinna się zatrzymać po oderwaniu przewodów ze sprężonym powietrzem. Pewnie jeździł jakimś szrotem, w którym hamulce były odblokowane na stałe, zdarza się to u Januszy transportu.
Po jaką cholerę wyjął kingpin nie opuszczając nóg to ja naprawdę nie wiem.
Teoretycznie miał szanse, przyczepy mają niezależny hamulec postojowy, dlatego wbiegł pod nią, żeby go zaciągnąć.
W zasadzie przyczepa powinna się zatrzymać po oderwaniu przewodów ze sprężonym powietrzem. Pewnie jeździł jakimś szrotem, w którym hamulce były odblokowane na stałe, zdarza się to u Januszy transportu.
Po jaką cholerę wyjął kingpin nie opuszczając nóg to ja naprawdę nie wiem.
Mają hamulec, ale z tyłu po lewej przy wrotach, kto mądry instalowałby hamulec pod naczepą?
Wszędzie w wszechświecie kierowca tira to debil. Robota dla matolow, którzy potrafią tylko kręcić kołem. Z trudem. To też ich przerasta.
Nie mam prawka na ciężarowe mimo to uważam że nie ty masz tu rację
Wszędzie w wszechświecie kierowca tira to debil. Robota dla matolow, którzy potrafią tylko kręcić kołem. Z trudem. To też ich przerasta.
Ja za debila uważam każdego kto pakuje wszystkich do jednego worka. Stary jeździł ciężarówka i do wanny ci wchodził? Czemu ich tak nienawidzisz? Musiałeś jakiemuś obciągnąć?
Ja za debila uważam każdego kto pakuje wszystkich do jednego worka.
Wszystkich kierowców ciężarówek wrzucam do worka "zmieszane" ponieważ te odpady są niesegregowalne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów