📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ta kamera tak skierowana to skąd się wzięła?
Pewnie było:
-Niech to wygląda jak wypadek.
-Ok.
-Ale pokaż mi później.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pewnie było:
-Niech to wygląda jak wypadek.
-Ok.
-Ale pokaż mi później.
Czy mi sie wydaje, czy ten expert przypiął sie do klimy ktora zakladał
Też mam wrażenie, że typ jest przywiązany do klimatyzatora- geniusz, po prostu geniusz!
@up montuje panele fotowoltaniczne i jeden geniusz (ukrainiec) przywiązał linę do nogi i chodził tak po dachu,na sugestie że gdy spadnie to urwie nogę powiedziłą że to niemożliwe miałem ciągle telefon w pogotowiu ale nie spadł
pewnie stwierdził podczas montażu że za taką stawkę nie będzie robił, i spierdolił z roboty
Gówno się znacie. Zdemontował stary klimatyzator i nie zamierzał go znosić po schodach, tylko w ten sposób było szybciej i tyle. A przypiął się do niego, żeby mu nikt nie zajebał jak będzie wstawał, bo na części pójdzie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów