18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Fachowiec
ARock • 2016-01-22, 19:46
Fachowy montaż

Taaak, pomyślałem o wszystkim...

(te tagi cos nie funkcjonujo, szukam=niema, wstawiam=było)
Zgłoś
k................0 2016-01-22, 20:06 31
Powiedzcie mi, bo ja nie wiem, czy nie mozna kurwa po prostu drzwi z zawiasow wyjąc?
Zgłoś
mygyry 2016-01-22, 20:10
@up wtedy i tak po otwarciu nie będzie dostępu do kibla tak źle i tak niedobrze
Zgłoś
krakenwmajtach 2016-01-22, 20:18 26
Ekspertem może i nie jestem w tej dziedzinie, ale czy drzwi nie powinny się otwierać na zewnątrz kibla?
Zgłoś
kaiel 2016-01-22, 22:12
tam będą obrotowe z funkcją wiatraka fekalno odorwego

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
ParaPaPaPa 2016-01-23, 1:23
Zamontować wiszący kibel wbudowany w ściane to jest kurwa japierdole i jeszcze troche...
Zgłoś
RustyRat 2016-01-23, 1:33
a zawiasy z castoramy na wkręty, albo to jest szablon montażowy albo amerykańska myśl techniczna
Zgłoś
Patriota93 2016-01-23, 1:46
po. 1 kolega chyba nigdy nie widzial podwieszanych kibli to wspolczuje UPUP. Po 2. drzwi wystarczy wyjac z zawiasow, ale to hameryka i rozpierdola kibel, by drzwi sie otwieraly :v
Zgłoś
olives 2016-01-23, 7:37 2
krakenwmajtach napisał/a:

Ekspertem może i nie jestem w tej dziedzinie, ale czy drzwi nie powinny się otwierać na zewnątrz kibla?

Masz zupełna racje, powinny być otwierane na zewnątrz, w momencie zasłabnięcia w toalecie, łazience przy drzwiach otwieranych do środka można je zablokować własnym ciałem. Dlatego przepisy mówią jasno drzwi otwierane maja być na zewnątrz. Piwo za filmik nie dla fachowca.
Zgłoś
SalvaCzoko 2016-01-23, 12:27
Drzwi na najtańszych zawiasach, wystarczy odkręcić i przekręcić, ichuj
Zgłoś
HalfGod 2016-01-23, 12:41
ziomek godzinówkę robi.
Zgłoś
X................J 2016-01-23, 12:42
@mygyry Oj dałoby się przecisnąć, bez przesady.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów